KŐMŰVES-, ÁCS-, ÉS FESTŐMUNKÁK

Kőművesmunkák, ácsmunkák, festés

Egy teljes lakás- vagy házfelújítás során gyakran szükség lehet egyéb kiegészítő munkálatokra is a burkolás mellett, új építkezésnél pedig egészen biztosan felmerül számos szakipari feladat.

Ha másra is szüksége van

Kőműves munkák, ácsmunkák, festés-mázolás, gipszkartonozás, stb.

A burkolás mellett kőműves munkálatok, ácsmunkák, festő-mázoló feladatok, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonozás, dryvit és komplett lakásfelújítási munkákban is teljes körű segítséget tudunk nyújtani Önnek, megbízható szerződött partnereink által.

Amennyiben nagyobb renoválási vagy építkezési terveihez keres igényesen és korrekt áron dolgozó szakember gárdát, kérje ajánlatunkat, egyeztessünk!

Kőműves munkák, ácsmunkák, festés

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.