PARKETTÁZÁS (szalagparketta, faparketta lerakás, felújítás)

Parkettázás szakértelemmel

A parketta az egyik legnépszerűbb padlóburkolat a melegburkolatok között, amit előszeretettel alkalmaznak a nappali és a hálószobák padlójának esztétikus burkolására, valamint irodák, céges bemutatótermek padlózatánál is.

Ideális megoldás a nappali burkolásra:

Parkettázás

Nappali burkolás előtt áll, vagy más helyiségbe szeretne valódi fa parketta burkolatot? Ma már számos burkolat körül választhat, csak meg kell találnia az ízléséhez és igényeihez passzoló burkolatot, és természetesen a megfelelő kivitelezőt.

A parketta az egyik legnépszerűbb padlóburkolat, amely készülhet valódi fából, de lehet laminált is. Előbbi csiszolható, újralakkozható, felújítható a későbbiekben szükség esetén, viszont drágább is. A laminált padló változat kedvezőbb áron kapható, és szinte végtelen szín- és mintaválasztékban lehet hozzájutni, azonban nem csiszolható, javítható.

Parkettázás (szalagparketta, faparketta lerakás, felújítás)

Valódi fa parketta burkolatok igényesen

Keressen minket bizalommal, és mi elvégezzük a parkettázást, méghozzá kiemelkedő színvonalon! Amint a burkolás kész, és az új parketta a padlón van, onnantól már nem lesz gondja vele, igazán strapabíró padlóburkolatról van ugyanis szó. Ez annyit tesz, hogy a parketta ellenálló a savakkal, vegyszerekkel szemben, nem hagy nyomot rajta a magassarkú sem. Könnyen és egyszerűen el lehet tüntetni róla a szennyeződéseket, így hosszú ideig szép marad a padló, amennyiben Ön a parkettázás mellett dönt. Antiallergén, kopásálló, és a felújítás sem bonyolult, ha eljön az ideje.

Keressen bennünket elérhetőségeinken, és bízza ránk a nappali, iroda vagy egyéb helyiségek burkolását, válasszon minket a parkettázáshoz!

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Melegburkolás és parketta felújítás

A régi parketta helyett újat készítünk!

A parketta kedvelt melegburkolási forma, régi épületekben és új lakásokban egyaránt találkozhatunk vele. Habár a parketta igazán sokáig kitart, mégis összehasonlíthatatlan különbségek vannak egy régi és egy vadonatúj burkolat között.

Egy elhasználódott parketta esetében érdemes megfontolni az új padlóba való befektetést, és szakembert megbízni a melegburkolással. Az öreg parketták egyik nyilvánvaló hátránya az, hogy recsegnek-ropognak minden egyes lépésnél, ami huzamosabb időn át már kifejezetten zavaró lehet. A régi parketta küllemén is meglátszik az életkora. Egy kopott, hiányos, bemattult padló nem szép látvány, az ingatlan értékén, és annak megjelenésén.

Sokakat visszarettent a parkettázással járó számos munkálat, valamint ezek költsége, pedig hosszú távon mindenképpen megéri ilyen befektetés.

Fa parketta - melegburkolás
Parkettázás pénztárcabarát árakon

Parkettázás kedvező áron

Pénztárcabarát árakon parkettáztatna?

A parketta soha sem megy ki a divatból, azonban természetes, hogy mindenki kedvező feltételekkel szeretné megvalósítani a parkettázást. Ha Ön is harmonikus és esztétikus otthonra vágyik, és ehhez olcsó, de igényes megoldást keres, van egy jó hírünk: nem kell tovább kutatnia!

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy széles körben elérhetővé tegyük magas színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatásainkat. Többek között ezért is vállaljuk a konkurensekhez képest olcsón a parkettázást, hiszen így ügyfeleink reális áron juthatnak hozzá szép új padlójukhoz, és nem megterhelő számukra a végösszeg kifizetése.

Döntsön Ön is az olcsó, de minőségi, igényes parkettázás mellett!

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.