Blog

Fürdőszoba burkolás: kis helyiség, nagy munka

Fürdőszoba burkolás: kis helyiség, nagy munka

Ha tökéletes, mutatós végeredményt szeretnénk, akkor minden helyiség burkolása sok időt és energiát igényel, azonban sokszor a fürdőszobában kell szembenéznünk a legtöbb kihívással. Nézzük, miért!

A fürdőszoba általában viszonylag kis alapterülettel rendelkezik, de pont emiatt gyakran zegzugos is: oda kell figyelni a vízvezetékek helyére, illetve a kád burkolása sem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé: a szélekhez és a sarkokhoz pontosan méretre kell vágni a csempéket, mert a végeredményben már néhány milliméteres eltérés is észrevehető lesz. Ezért fontos, hogy a fürdőszoba burkolásához minden esetben megbízható, tapasztalt céget keressünk, ami pontos, precíz munkát végez. A Burkolás Express egyik fő tevékenysége a fürdőszoba burkolás Pest megyében. Vállaljuk a padló, a falak és a kád burkolását is, méghozzá megfizethető árakon. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen adnak bővebb tájékoztatást. 

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.