VÍZ-, GÁZ-, ÉS FŰTÉSSZERELÉS

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés

A különböző csőszerelési munkálatok, valamint a festés, mázolás és egyéb kapcsolódó feladatok terén is készséggel álluk rendelkezésére szerződött parnereink révén.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Vízszerelő, gázszerelő, fűtésszerelő kellene?

Legyen szó akár javításról, cseréről, akár új kiépítésről és készülék bekötésről, a víz- és fűtésrendszerek, gázvezetékek és gázkészülékek karbantartása, szerelése terén is tudunk segíteni partnereink révén.

Csatornázás, mosógép és mosogatógép bekötés, csapcsere és egyéb vizes munkák, gázkészülék javítás és karbantartás, csere, radiátorcsere, elektromos fűtés bekötés és szerelés, stb.

Vízszerelés, gázszerelés, fűtésszerelés

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.