LAMINÁLT PADLÓ LERAKÁS

Laminált padló, HDF padlólap

A főként faőrleményből készülő laminált padlók hatalmas választékban érhetőek el ma már, a hordozóanyagra (HDF) kerülő dekorrétegek színe és mintázata igen változatos. Kedvező ára mellett további előnye, hogy padlófűtéshez is kiválóan alkalmazható.

A melegburkolás legegyszerűbb formája

Miért jó választás a laminált padló?

Manapság egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző vastagságú és mintázatú laminált padlók, ami nem véletlen, hiszen ez a megoldás számtalan előnyt tartogat.

Az első és legfontosabb, hogy rendkívül egyszerűen, szinte bármilyen helyiségben alkalmazhatóak. Pár nap alatt a legnagyobb méretű szoba burkolása is megoldható ezzel a melegburkolat típussal.

A másik nem elhanyagolható tényező, hogy a laminált padlókat egyszerű karbantartani és takarítani. Napjainkban ehhez számtalan termék kapható, így hosszú távon megőrzik csodás, harmonikus látványukat.

Tekintse meg árainkat!

Laminált padló lerakás

Végül, de nem utolsó sorban az ár is sokat számít a laminált padlók esetében, hiszen kedvező, ezáltal bárki számára elérhetővé válik a fahatású, minőségi padlóburkolat.

Ha további kérdése lenne a laminált padlókkal kapcsolatban, vagy szeretné otthonába beépíttetni, forduljon hozzánk bizalommal!

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.