BURKOLÓ BUDAPESTEN ÉS PEST MEGYÉBEN

Minőségi burkolás

Vállalkozásunkban jelenleg 5 fővel dolgozunk, de saját csapatunk mellett szerződött alvállalkozókkal is folyamatosan végzünk munkákat.

Burkolás Express

Profi burkolás Budapesten, Pest megyében és országosan

Elsősorban Budapest és annak 50 km-es körzetében vállalunk hidegburkolást, kőműves munkálatokat, víz-gáz-fűtés szerelést (komplett épületgépészet), festést, mázolást, tapétázást, valamint laminált padló rakást, gipszkartonozást, dryvitozást, illetve komplett lakásfelújítást. 

Természetesen ettől függetlenül, országos szinten is örömmel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megbízható, és munkájukat felettébb precízen végző kollégákat alkalmazunk. Kollégáink képzett burkolók és szakemberek, akik egy-egy munkánál a megoldásra váró feladatot látják, nem pedig a jól ismert „csináljuk aztán lesz valamilyen” címszót használva végzik azt.

Burkoló Express - medenceburkolás

A kivitelezésen túl, az anyagbeszerzésen át a megfelelő burkoló anyagok kiválasztásában is szerepet vállalunk, amennyiben azt a kedves ügyfelünk úgy kívánja.

Kérem, hogy tekintse meg referencia munkáinkat, melyeknél egy valós képet kaphat a fentebb leírtakról.

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Ügyfélvélemények

Rólunk mondták

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.