Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Rólunk

Burkoló - Budapest, Pest megyében minőségi munkával. Hidegburkoló

Tisztelt Hölgyem, Uram!

Kérjük, engedje meg, hogy bemutathassuk vállalkozásunkat Önnek.

Vállalkozásunkban jelenleg 5 fővel dolgozunk, de saját csapatunk mellett szerződött alvállalkozókkal is folyamatosan végzünk munkákat. Elsősorban Budapest és annak 50km-es körzetében vállalunk hidegburkolást, kőműves munkálatokat, víz-gáz-fűtés szerelést-(komplett épületgépészet)  festést, mázolást, tapétázást, laminált padló rakást, gipszkartonozást, dryvitozást illetve komplett lakásfelújítást. 

Természetesen ettől függetlenül Országos szinten is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Megbízható és munkájukat felettébb precízen végző kollégákat alkalmazunk. Kollégáink képzett burkolók és szakemberek akik egy-egy munkánál a megoldásra váró feladatot látják, nem pedig a jól ismert „csináljuk aztán lesz valamilyen” címszót használva végzik azt.

Az anyagbeszerzésen át a megfelelő burkoló anyagok kiválasztásánál is szerepet vállalunk amennyiben azt a kedves ügyfelünk úgy kívánja.

Kérem, hogy tekintse meg referencia munkáinkat melyeknél egy valós képet kaphat a fentebb leírtakról. Referenciáink megtekintése után az árajánlat menüpontra kattintva kérhet ajánlatot tőlünk.

Köszönjük, hogy megtisztelt figyelmével!

Üdvözlettel:

BURKOLÁS EXPRESS

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax