Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Szolgáltatásaink

Miben segíthetünk?

 
Hidegburkolás mesterfokon
 
Hidegburkolás mesterfokonCsaládi házak, lakások, irodák, ipari létesítmények teljeskörű hidegburkolási munkálataiat vállaljuk.
 
 
 
 
 
 
 
Az anyagra ne legyen gondja

Az anyagra ne legyen gondjaAz anyagbeszerzésnél már jól bevált partner rendszereinket felhasználva segíthetünk kedvezményesen beszerezni a szükséges anyagokat.
 
 
 
 
 
Bontás és sittszállítás
 
Bontás és sittszállításA burkolás előtti esetleges bontásokat is vállaljuk és az abból keletkezett hulladék, sitt elszállításáról is gondoskodunk.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ha másra is szüksége van

 

Ha másra is szüksége vanA hidegburkolás mellett kőműves, ács, festő munkákban teljeskörű segítséget tudunk nyújtani, szerződött partnereink által.

 

 

 

 

 

 

 

 

Most már ne halogassa tovább, rendelje meg a terasz burkolását!

terasz burkolásA tavasz nemcsak azért várva-várt évszak, mert jön a jó idő, hanem azért is, mert ilyenkor már el lehet kezdeni a felújítási, építési munkákat is. A burkolás kültéren is esedékes lehet, ahol jól jön, ha nem hidegben, esőben kell dolgozni, ráadásul gyorsabban is szárad és készül el a burkolat.

A terasz burkolását nem is lehetne jobban időzíteni. Ha a munka félbemaradt ősszel, itt az alkalom most befejezni. Ha a régi burkolat már tavaly is öreg és sérült volt, még nyár előtt érdemes szakembert hívni, hogy elvégezze az új burkolat lerakását!

Forduljon bizalommal cégünkhöz és rendelje meg a burkolást! Ezen a területen is már számos referenciával rendelkezünk, hiszen felkészült szakemberekként több éves tapasztalatot tudunk felmutatni.

Lépjen kapcsolatba velünk és bízza ránk terasza burkolását, hogy a napsütéses reggeleket már a megújult kertjében élvezhesse! A honlapunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot burkolásra!

 

Budapesti burkolási árak? Kiváló ár-értékarányú szolgáltatás érhető el a fővárosiak számára!

burkoloexpress.eu.19febA tavasz beköszöntével, a fővárosban rengeteg ingatlantulajdonos dönt amellett, hogy otthonát szeretné felújíttatni. Mielőtt igénybe vennének ezzel kapcsolatban bármilyen szolgáltatást, természetes, hogy az ügyfelek tájékozódnak az árakról, ugyanis a céljuk az, hogy a legjobb ár-értékarányú szolgáltatást vehessék igénybe. Ha budapestiként Ön is ilyen szolgáltatást keres, például burkolással kapcsolatban, ismerkedjen meg árainkkal!

Mivel tisztában vagyunk az ügyfelek elvárásaival, budapesti burkolási árainkat úgy igyekeztünk kialakítani, hogy fővárosi viszonylatban a legjobb ár-értékarányú szolgáltatást biztosíthassuk. A honlapunkon található árak alapján már nagyjából tudni fogja, hogy milyen költségekkel érdemes számolnia. A végösszegre bátran tekintsen befektetésként, hiszen az, hogy otthona esztétikussá és élhetővé válhat, minden pénzt megér!

Ha további kérdései lennének budapesti burkolási árainkkal kapcsolatban vagy a szolgáltatásról szeretne bővebb információkat megtudni, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Bízza ránk panel lakása burkolását!

panellakás burkolásaA panellakások napjainkban ismét népszerűek. Panellakást vásárolni jó befektetés, érdemes kicsit kipofozni, feltuningolni és akár jó áron tovább adni.

A panellakások többsége nem mostanában épült, hanem több évtizeddel ezelőtt. Ebből következik, hogy egy teljeskörű felújítás is indokolt lehet, ha modernizálni szeretne valaki egy ilyen otthont. Ha így dönt, nagy valószínűséggel szüksége lesz burkolóra is. Panellakások burkolásával kapcsolatosan forduljon hozzánk bizalommal és mi gondoskodunk arról, hogy korszerű, új padlója vagy csempéje legyen. Hideg burkolással foglalkozunk, méghozzá teljeskörűen. Ez azt jelenti, hogy a különböző helyiségek padlóját ugyanúgy el tudjuk készíteni, mint a fürdőszoba falainak burkolását. Ennek az az előnye, hogy ha szükséges, mindenfajta burkolást egy csapattal el lehet végeztetni és a panellakás burkolása így reális összegért megvalósítható. Nem kell több szakemberrel tárgyalnia, nem kell külön projekteket fizetnie, elég csak egyet finanszíroznia, ami teljeskörű szolgáltatást nyújt.

Panellakás burkolással kapcsolatban vegye fel velünk a kapcsolatot a weboldalunkon feltüntetett elérhetőségeink egyikén és kérjen árajánlatot tőlünk!

 

A teraszburkolás kiváló befektetés!

TeraszburkolásAkinek van saját kertje, érdemes minden előnyét kihasználnia. Nincs is jobb, mint a friss levegőn pihenni egy nagyot, illetve, ha épp egy kis fizikai munka esne jól, annak sincs akadálya, hiszen egy kertben mindig találni valami feladatot. A saját kertben bármikor rendezhető bográcsozás, baráti összejövetel anélkül, hogy bárkit is zavarna. A teraszburkolással épp ezért érdemes foglalkozni és kicsit szebbé varázsolni a ház közvetlen környékét.

A teraszburkoláshoz érdemes olyan anyagot választani, ami stílusban is illik a ház többi részéhez, valamint a kerthez. Megéri egy kis figyelmet fordítani a berendezésére is, például ülőhelyeket és egy kis asztalt elhelyezni, virágládákat telepíteni. Fontos, hogy a teraszburkolást csak megbízható szakemberre bízzuk, így biztosak lehetünk benne, hogy az eredmény hosszú távú lesz, amin nem fog ki a szélsőséges időjárás sem.

Keressen minket bizalommal teraszburkolással kapcsolatos bővebb tájékoztatásért, megadott elérhetőségeinken várjuk megkeresését!
 

Fürdőszoba burkolat divat 2015-ben

Fürdőszoba burkolat divat 2015-ben
A 2015-ös fürdőszobaburkolás trend azoknak kedvez, akik a látvány helyett a funkcionalitást, a nagyzolás helyett a visszafogottságot és a kevesebb több elvét részesítik előnyben. A harsány színek helyett a pasztell árnyalatok vagy éppen a monokróm, fehér és fekete elegáns, kontrasztos és dekoratív kombinációja jellemző a fürdőszoba burkolatok terén.

A színek mellett a textúrák és a mintázatok is szerephez jutottak idén. A természetes anyagok, a márvány, fa kerülnek főszerepbe, illetve az izgalmas megoldások csavarnak egyet a prózaian egyszerűnek tűnő fürdőszoba csempéken, padlóburkolatokon. A tükrös hatás, a természeti formákat utánzó csempék, a domború díszítéssel izgalmassá varázsolt felületek tesznek arról, hogy a fürdőszobának szerény, mégis kifinomult megjelenést kölcsönözzenek.

Akik nem szeretnének búcsút mondani a színeknek, azoknak sem kell félmegoldással beérniük, hiszen a türkiz és a tenger megannyi zöldes, kékes árnyalata is a divatos fürdőszoba burkolatok között szerepel idén.

Kezdődhet a felújítás? Bátran keressen fel minket fürdőszoba burkolással kapcsolatos igényeivel!
 

A konyhai burkolat sem probléma!

A konyhai burkolat sem probléma!Ha konyhaburkolásról van szó, manapság rengeteg lehetőség közül választhatunk. A főbb szempontok többnyire a tartósság, ár-érték arány, a tisztíthatóság főleg azoknak, akiknek kisgyerekük, illetve kisállatuk van, de nem ritka az sem, hogy valaki az esztétikumot helyezi előtérbe.

A burkolási lehetőségek közül a legismertebb talán a hidegburkolás, ez az, amelyet a leggyakrabban használnak és előnyben részesítenek. Ám emellett is számos lehetőségünk van, ha szeretnénk valami extravagáns burkolást konyhánkba.

Napjainkban szintén nagy divat az amerikai konyha, a hagyományos konyha mellett. A burkoló szempontjából igazából nincsen jelentős különbség a kettő között, burkolás technikai szempontból pedig szinte semmi különbség nincsen, de érdemes megfontolni a lehetőséget.

Ha Önnek szakszerű hidegburkolásra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal! Gyakorlott burkoló szakembereink kiváló munkát végeznek az Ön legnagyobb elégedettségére. Ha ez mind kevés lenne, Önnek még az anyagbeszerzéssel sem lesz semmi tennivalója, hiszen, partnercégeink segítségével ezt is el tudjuk végezni Ön helyett!
 

Mi a különbség a csempe és a járólap között?

Mi a különbség a csempe és a járólap között?
Mikor otthonunk hidegburkolásáról van szó, gyakran döntünk aszerint a fellelhető járólap vagy csempe kínálatból, hogy mi tetszik éppen az adott választékból, a praktikumról és a minőségről gyakran elfelejtkezve.

A megfelelő hidegburkolat kiválasztásában szeretnénk segítséget nyújtani ezzel a rövid írással és rávilágítani a csempe és a járólap között lévő különbségekre, és hogy mikor melyiket, hogy és hova érdemes alkalmazni.

A csempe és a járólap közötti különbség nem csak a méretekben nyilvánul meg, hanem a terhelhetőségben is. A csempe leginkább a függőleges felületek burkolására szolgál, míg a járólapnak, a nevéből is adódóan az aljzatok burkolása a szerepe. Ám a technológia fejlődésével manapság már olyan csempék is fellelhetőek a piacon, melyek direkt a nagyobb igénybevétel kihasználására lettek kifejlesztve.

A járólapokat a csempékkel ellentétben, már eleve úgy tervezik, hogy nagy legyen a kopásállóságuk, és a teherbírásuk. A mai trendeknek köszönhetően nem kell szigorúan csempét használnunk a függőleges területek burkolásához, hanem akár járólapot is használhatunk.

Tehát ha hidegburkolásról van szó, választhat csempét vagy járólapot is bátran, a munkát pedig bízza ránk! Felmerülő kérdéseivel bátran keressen fel minket!
 

Mi is az a hidegburkolás?

Mi is az a hidegburkolás?Megkülönböztetünk meleg- és hidegburkolatot.  Az előbbibe általában a szőnyegpadló, PVC, parketta és a műgyanta lerakása tartozik, utóbbi pedig a járólap, csempe és kövek lerakását jelenti.
 
Régebben a járólapok és csempék rögzítésére maltert használtak, napjainkban ezt már a ragasztók helyettesítik. A megfelelő alapanyagok kiválasztásakor mindig érdemes kikérni a hidegburkoló szakszerű véleményét, hogy csakis olyan rögzítő anyag legyen megvásárolva, amely időtálló, stabil szigetelést biztosít.
 
A hidegburkolás az elmúlt évtizedekben óriási változáson ment keresztül a fejlődő technikai lehetőségnek köszönhetően. Egyfelől külön szakmává vált, elszakadva a kőműves munka gyámságából, továbbá az új eszközök és alapanyagok megjelenésével mára széleskörűen is megfizethető lett, hogy a költségeinkért cserébe precíz, mesterien kivitelezett eredményt kaphassunk.
 
Természetesen a minőségi eredmény nem csak a korszerű technikai tényezők függvénye, ezért is érdemes olyan céget megbízni, melynek munkatársai kellő tapasztalattal és szakértelemmel rendelkeznek.
 
Ha a hidegburkolással járó feladatokat nem akarja a véletlenre bízni, akkor feltétlenül tekintse meg elérhetőségünket és bátran vegye fel velünk a kapcsolatot! Ha minket választ, a minőségi eredmény garantált!
 

Gyakori burkolási hibák

Gyakori burkolási hibákGyakran csak későn szembesülünk azzal, hogy hiba történt burkolásnál, méghozzá akkor, amikor már bekövetkezett a baj, ez pedig sem pénztárcánkat, sem idegeinket nem kíméli.
 
 • A leggyakoribb hiba, amikor nem sikerül egyenletesre, vagyis felpúposodik a burkolás.
 • A fürdőszobában is szokott probléma lenni, például a csempékkel, amennyiben nincsenek vízszintben, vagy a fürdőszoba fala beázik.
 • A fuga is megkeserítheti az ember életét, hiszen sok gond lehet vele: foltosodhat, kirepedhet.
 
Ne feledjük, hogy gyakran nem a külső körülmények az okai ezeknek a hibáknak, hanem az, hogy egyszerűen rosszul készítettük el a burkolatot. Érdemes ezt megelőzni és hozzáértő szakembereket kiválasztani a burkolás feladatára. Olyan szakembereket, akik nem sajnálják sem az időt, sem az energiát arra, hogy kitalálják, mely anyagokat érdemes felhasználni és milyen módon történjen a felhelyezés, hogy később ne legyen vele gond.
 
Fürdőszoba burkolás, nappali burkolás, hidegburkolás ügyében forduljanak hozzánk bizalommal!
 
 

Diagonál burkolástechnika vagy háló mintás burkolás?

Diagonál burkolástechnika vagy háló mintás burkolás?A burkolólapokat kétféle módon helyezhetik el a burkolás során. Amikor fallal párhuzamosan helyezik el a burkolólapokat, az a háló mintás burkolás, amikor pedig a burkolólapok 45°-os szöget zárnak be, azt hívjuk diagonál burkolásnak.

Ez a 45°-os eltérés jelentősen befolyásolhatja a helyiség összképét. Egyáltalán nem mindegy, hogy a háló mintás, vagy a diagonál burkolás mellett döntünk. Jól fontoljuk meg, hogy mi is lenne számunkra az ideális, a csalódások elkerülése végett!

Érdemes egy tapasztalt szakember véleményét kikérni, mielőtt végleges döntést hoznánk a burkolást illetően. Például egy keskeny folyosó burkolásakor érdemes a diagonál technikát választani, mert ezzel kicsit szélesíthetjük a teret. Természetesen ez egy optikai csalás, de folyosónk biztos, hogy szélesebbnek fog tűnni, mintha a burkolólapok párhuzamosan lennének elhelyezve a fallal. Emellett számos egyéb praktika és szakmai tanács segíthet nekünk abban, hogy a legjobb döntést hozzuk meg.

Amennyiben Ön is szakmailag jól felkészült cégre bízná a burkolást otthonában, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Konyhaburkolat? Milyet válasszak?

Konyhaburkolat? Milyet válasszak?A konyhaburkolat védi a helyiséget a külső hatásoktól, ugyanakkor szépíti, egyedivé teszi azt. A leendő konyhabútorral és a falak színével harmonizáló csempeburkolat és járólap kiválasztása korántsem olyan egyszerű, hiszen manapság számtalan színű, mintájú, formájú és anyagú konyhaburkolat közül választhatunk.
 
Az egyik legnépszerűbb típus a kerámia. Ez a népszerűség nem is alaptalan, hiszen fantasztikusan széles kínálat áll a kerámia burkolatot választók rendelkezésére. Emellett a kerámia könnyen tisztítható, ráadásul még a rendszeres igénybevételnek is nagyszerűen ellenáll.
 
A kő padlóburkolat természetességgel ruházza fel a konyhát, ráadásul hosszú évekig bírja a strapát is. Az igazsághoz azonban hozzátartozik, hogy a hosszadalmas álldogálás a kemény felületen, például főzés közben, nem igazán tesz jót a hátnak. Választhatunk márványt vagy gránitot is, ám a polírozott felület csúszósságára ügyelni kell, a kezeletlenül hagyott lapokon pedig nyomot hagyhatnak a lefröccsenő italok, ételek.
 
Ha profi szakembereket keres a konyhaburkolat tökéletes kivitelezéséhez, forduljon hozzánk bizalommal!
 
 

Miért bízza profikra a teraszburkolást?

Miért bízza profikra a teraszburkolást?A burkolást minden esetben érdemes szakemberre bízni, legyen szó akár a konyháról, akár a fürdőszobáról. A terasz burkolása azonban a legsokrétűbb feladat, hiszen a terasz ki van téve az időjárás viszontagságainak is, amikkel szemben a burkolatnak ellenállónak kell lennie.

Ha a terasz burkolásakor hibázunk, akkor az később beázást, repedezést, majd idővel a burkolólapok felválását okozhatja. A penészesedést kiváltó páralecsapódás elkerülésének érdekében fontos, hogy a terasz hőhídmentes legyen. A megfelelő vízelvezetéshez legalább kettő százalékos lejtés szükséges. Ez különösen télen fontos, mert ha a teraszon áll a víz, az előbb-utóbb megtalálja a lefelé vezető utat, majd a burkolat alatt megfagyva a burkolást és a lábazatot is tönkre teszi, ezzel súlyos károkat okozva.

Épületburkolással foglalkozó cégünk kizárólag tapasztalt szakemberekkel dolgozik, ha ránk bízza a teraszburkolást, biztos lehet benne, hogy garantáltan elégedett lesz, és minőségi munkát kap a pénzéért! A teraszburkolást kedvező áron vállaljuk Budapesten is, akár a lábazat készítésével együtt!
 
 

A tökéletes nappali titka

nappali burkolásaHa valaki házépítésbe vagy felújításba kezd, tudhatja, hogy a tökéletes végeredmény számtalan apró részlettől függ. Ahhoz, hogy a nappali kialakítása végső soron ideális legyen, fontos, hogy már az alapoktól minőségileg legyen kivitelezve. Tehát a tökéletes nappali titka a megfelelő burkolás!
 
A nappali burkolása pár évvel ezelőttiig viszonylag korlátozott lehetőségeket rejtett magában, hiszen a különböző fa típusokon túl, más nem eshetett szóba. A korszerű konstrukcióknak hála azonban manapság már szinte bármilyen burkolatot választhatunk.
 
Napjaink divatos nappali burkolásának számít a hajópadló, a laminált kialakítás, a járólapok, a padlószőnyeg, de akár a beton is. Színeket tekintve visszatérőben vannak a természetes megoldások, melyek jól megférnek a minimalista kivitelek mellett. Főként a fa és a szürke beton hódit, de a természetes színek, mint a zöld, kék és a fehér is uralkodó árnyalat.
 
Tehát ha valóban tökéletes nappalira vágyik, alakítsa egyénire annak burkolását, melyben segítségére lehetünk mi! Keressen minket bizalommal elérhetőségeinken, hogy a nappali burkolása tökéletes, minőségi és megbízható lehessen!
 
 
A hidegburkolás mellett , kőműves, ács, festő, víz-gáz fűtés szerelés, meleg burkolat, gipszkarton, dryvit és komplett  lakásfelújítási munkákban teljeskörű segítséget tudunk nyújtani, szerződött partnereink által.
 

A kerámia burkolat előnyei

A beltéri helyiségekben az egyik legközkedveltebb burkolat a kerámia. Így például egységes stílusú járólappal ruházhatjuk fel a lakásunkban az előszobát, konyhát, ebédlőt, mosdót és a kamrát is, valamint kültéren is alkalmazható, legyen szó lépcsőről vagy teraszról.
 
Előnye megmutatkozik az árában, továbbá a széles választékban is. Ennek köszönhetően garantáltan megtalálhatjuk az ízlésünknek megfelelő színű, mintájú, vastagságú burkolatot.
A hidegburkolás során lerakott kerámia lapok általában évtizedeken keresztül is díszíthetik lakásunkat, ezért az esztétikai szempont mellett érdemes szem előtt tartani az időtállóságot is. A kerámia burkolat a hidegburkolást követően többet nem igényel semmilyen felületkezelést, továbbá azért is ideális választás, mivel nem foltosodik és tisztítása is igazán könnyedén megoldható.
 
Ha Ön is hidegburkolással kapcsolatos munkálatokat szeretne beütemezni a jövőben, akkor bátran keressen minket a honlapunkon feltüntetett elérhetőségeken!
 

A fürdőszoba burkolás és a különféle lehetőségek

A fürdőszoba burkolás terén is számos megoldás létezik, melyek közül van, amely inkább látványos és van, amely főleg a praktikumot helyezi előtérbe. Ezek közül mutatnánk be néhányat.

Az ugye nyilvánvaló, hogy a fürdőszoba esetében hasznos minél több felületet leburkolni, hiszen ez biztosítja, hogy a pára ne tegyen kárt a falban. Amennyiben alacsonyan végződik a burkolat, akkor könnyen szembesülhetünk a penészesedéssel vagy épp a vakolat és festés lepergésével, ami senkinek sem jó. Azonban ezt figyelembe véve is több lehetőségünk marad a fürdőszoba burkolása kapcsán.

 • Az egységes kép és a maximális biztonság érdekében mód van arra, hogy a plafonig érjen a fürdőszoba burkolat
 • Amennyiben úgy érzi praktikusnak és szépnek, akkor az is jó megoldás lehet, ha egy bizonyos magasság felett festett falfelületre vált a csempe
 • Megoldható, hogy csak a vizesblokkok környékén érjen magasra a burkolat, azonban ekkor nagyon oda kell figyelni arra, hogy a fal többi része is megfelelően legyen kezelve

Keressen minket Ön is bátran fürdőszoba burkolásért! Segítünk majd Önnek megtalálni a legjobb megoldást!

 

Teraszburkolás – tippek és trendek

terasz burkolatA terasz burkolatának kiválasztásakor nem csak az időtállóság és a minimális karbantartási igény a fő szempont, hanem az is fontos, hogy otthonunkkal és önmagunkkal is harmóniát alkosson.

Akár a modernitás kedvelője, akár a klasszikus stílusé, fontos, hogy a terasz megfelelő hangulatot teremtsen, és ehhez gondoskodni kell a megfelelő burkolásról is.

-        InouticTwinson terasztrend: 50% fa és 50% PVC összetétellel dolgozik, melynek köszönhetően természetes megjelenést biztosít, a minőségnek köszönhetően pedig nem szálkásodik vagy hasad szét, ezáltal alacsony a karbantartási igénye.

-        Természetközeli trend: Ha természetes és családias környezetet szeretne elérni a terasz burkolattal, kiváló választás lehet a barna tónusok használata, melyet színes kerti bútorokkal feldobva igazán családias hangulatúvá varázsolhat.

Nálunk széles színkínálatból, a saját stílusához megfelelően válogathat, hogy teraszának burkolata egyedi és mégis esztétikus hatást keltsen! Keressen minket bizalommal! Szakembereink kiváló munkájának köszönhetően Önnek is olyan terasza lehet, mint amilyet megálmodott magának!

 

Járólap a nappaliban? Miért ne?

Járólap a nappaliban? Miért ne?Amikor nappalinkba vagy lakószobáinkba választunk burkolatot, akkor számos lehetőség közül választhatunk, gondolva itt a különböző parkettákra és hajópadlókra, és így tovább. Manapság egyre divatosabb felkérni egy jó burkoló céget, és különböző járólapokat alkalmazni ebben a helyiségben is!
 
A járólapok számos előnnyel rendelkeznek, gondolva akár a külcsínre, ugyanis számos olyan változatos színben és mintában is elérhetőek, amiben a fa padlóburkolatok nem, így sokkal szabadabb kezet kapunk nappalink kialakításakor. A járólapokkal való burkolás további előnye a könnyű tisztíthatóság illetve a strapabíróság! Ha a padlólap és a burkolás is minőségi, akkor garantáltan hosszú évekig nem kell a padlózat állapotán aggódnunk!
 
Válassza cégünket, ha a nappalijában is minőségi burkolásra van szüksége, mellyel garantáltan elégedett lehet! Ha kérdése van szolgáltatásainkkal vagy termékeinkkel kapcsolatban, akkor keressen fel minket a megadott elérhetőségeinken!
 

Néhány szóban a lábazati burkolatokról

Néhány szóban a lábazati burkolatokrólOtthonunk burkolatainak kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen hosszú évekre előre kell gondolkodnunk. A fürdőszoba és a nappali burkolása jelentősen meghatározza a lakás hangulatát, azonban nem elhanyagolható a lábazat burkolása sem, amely kívülről határozza meg házunk megjelenését.

A lábazat burkolásánál nagyon fontos, hogy minőségi anyagokat használjunk, hogy tartós és az időjárás viszontagságainak megfelelően ellenálló eredményt kapjunk. A lábazati burkolásnak vízállónak, fagyállónak és hőállónak kell lennie. Esztétikai szempontból fontos, hogy illeszkedjen a homlokzat stílusához. Nem szükséges feltétlenül ugyanolyan színű burkolatot választani, mint a homlokzat, de a különböző stílusokat ebben az esetben nem érdemes keverni. Érdemes olyan burkolatot választani, amely a környezetbe is illik, nem üt el nagyon a közeli ingatlanok stílusától.

Keressen minket bizalommal, ha minőségi lábazati burkolást szeretne elérhető áron! Kérje bátran ajánlatunkat, munkatársaink készséggel segítenek mindenben!

 

Hogyan válasszuk meg fürdőszoba burkolataink színét?

Hogyan válasszuk meg fürdőszoba burkolataink színét? Fürdőszoba burkolás során nincs egyszerű dolgunk, hiszen az egy olyan helyiség, ami nagyon sok mindent elmond környezetünkről, személyes higiéniánkról és szokásainkról, emellett pedig szeretjük egyszer megtervezni és megépíttetni, utána már nem szívesen nyúlunk hozzá. Burkoláskor nem mindegy, milyen színű és árnyalatú anyagokat választunk, hiszen ezek jelentősen befolyásolják majd a helyiség hangulatát.

Természetes vagy éppen semleges árnyalatú burkolóanyagokkal tiszta, visszafogott, mégis nagyon elegáns és rendezett környezetet biztosíthatunk. Bár elsőre idegennek tűnhet, használhatunk nem túl megszokott színeket is, például sárgát, vagy narancsot. Ez játékos, nagyon meleg és barátságos hangulatot adhat fürdőszobánknak. A túlságosan élénk színektől érdemes azért tartózkodni, hiszen a fürdőszoba elsődleges funkciója mégis csak a nyugodt, hosszú fürdőzés és relaxáció. Utóbbihoz akár tenger ihlette színpalettát is követhetünk a burkolás során, a kék és zöld különböző árnyalataival.

Elérhető burkolás árak után érdeklődik? Cégünknél garantáltan megtalálja számításait! A fürdőszoba burkolás során pedig mindenben az Ön egyedi igényeihez és elképzeléseihez alkalmazkodunk!

 

Hidegburkolás: mivel burkoljunk?

burkoloexpress.eu.17febrA hidegburkolás első lépése a használni kívánt anyag kiválasztása. Nézzünk néhány népszerű lehetőséget!
 
 • •Az egyik legelegánsabb megoldás a márvány. Egyedi mintázata, változatos színei és minősége kedvelt burkolóanyaggá teszik, ám ügyelni kell rá, hogy érzékeny a külső hatásokkal szemben, óvni kell a lúgoktól, savaktól, de a szmogtól is.
 • •A greslapok mázas és színezett kivitelben készülnek, hívják őket műgránitnak is. A greslapok fagyállósága kiváló, ám kopásállóságuk az anyag típusától és minőségétől függ.
 • •Az égetett kerámia agyagból és egyéb természetes elemekből áll, a felületét olyan mázanyaggal vonják be, ami vízállóvá és kopásállóvá teszi, éppen ezért padlóburkolatnak ideális választás.
 • •Végül az üvegmozaik kis, különféle színű, méretű és mintájú kockákból áll, melyeket ragasztással rögzítenek. Nagyon dekoratív megoldás, mindenhová alkalmazható és bármilyen formájú felület bevonható vele a kádtól, a falon keresztül a mosdóig.

Hidegburkoláshoz keres szakembereket? Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Milyen az ideális konyha burkolás?

Minden helyiség esetében megvan az a néhány burkolótípus, ami a legjobban kielégíti a szükségleteket, és ideális módon képes igazodni a funkció által megkívánt feladatokhoz. A konyha esetében sincs ez másképp! Nézzük meg kicsit közelebbről, hogy milyen feltételeknek kell megfelelnie az igazán jó konyha burkolásnak!

 • •A jó burkolat nem csúszik! Képzeljük csak el, hogy milyen rémes baleseteket okozhat, ha megcsúszunk, miközben a kezünkben forró vizet vagy olajat tartunk!
 • •Könnyű tisztítani. A konyhában igen változatos szennyeződések fordulhatnak elő, éppen ezért fontos, hogy könnyedén lehessen makulátlan tisztaságot elérni.
 • •A konyha burkolás esetében fontos figyelni arra, hogy a burkolat ne sérüljön hő hatására. A kifröccsenő olajcseppek vagy egy elejtett edény komoly károkat tud okozni a puhább alapanyagból készült burkolatok esetében, így ezeknek nincs is igazán helye a konyhában.

Szeretné, hogy a tökéletes burkolat fedje a konyha padlóját, és a konyha burkolás kivitelezése is hibátlan legyen? Akkor ránk van szüksége, vegye fel velünk bátran a kapcsolatot!

 

Hogyan érdemes nekiállni a fürdőszoba burkolásának?

Hogyan érdemes nekiállni a fürdőszoba burkolásának?A tavasz beköszönte tökéletes alkalmat biztosít arra, hogy lakásfelújításba kezdhessünk! Sokan, mikor átalakításokra kerül sor, a fürdőszobával kezdik, hiszen ez az a helyiség, mely a leghamarabb elhasználódottá és divatjamúlttá válhat.

A fürdőszobán belül is legfőképpen a burkolat az, ami limitált ideig marad esztétikus, főként, ha nem megfelelően van ápolva már a kezdetektől. A fürdőszoba burkolás során gyakori probléma, hogy költségkímélés szempontjából a tulajdonos maga áll neki a munkafolyamatoknak. Ha szakértőről van szó, a fürdőszoba burkolás is tökéletes lehet, de egy hozzá nem értő könnyedén elronthatja a folyamatot, még ha a végeredményben elsőre ez fel sem tűnik. Ugyanis a nem megfelelő minőségű kötőanyag, vagy szigetelőanyag alkalmazásával a burkolat nem lesz tartós, könnyen beázik, penészesedik, és még sorolhatnánk a hátrányokat!

Tehát mindenképpen érdemes a fürdőszoba burkolást profi szakemberekre bízni! Ha Önnek is fontos a minőségi végeredmény, és elérhető áron keres megbízható szolgáltatást, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Csempeburkolás kedvező áron!

Csempeburkolás kedvező áron!A fürdőszobák falait hagyományosan csempével fedik le. Ez a hidegburkolás előnyös megoldás, hiszen vizesblokkról van szó, ahol a csempe védi a falakat a nedvességtől és párától, ám kérdés, hogy egy felújítás során milyen burkolat mellett döntsünk, melyik a legidőtállóbb, legszínvonalasabb megoldás, és milyen csempeburkolás árakkal számoljunk.

Ma már rengetegféle csempeburkolat kapható, így alapanyagok, méretek, színek, minták széles kínálatából választhatjuk ki, melyik az, amelyik a legjobban illik a fürdőszobába. A fürdőszoba stílusának kialakítása ugyanolyan fontos, mint a többi helyiségé - miért állnánk hát meg itt? Dekorálhatunk szegéllyel, játszhatunk az árnyalatokkal, eldönthetjük, hogy milyen formában legyen lerakva a csempe. A helyiség mérete és egyedi igényeink mind befolyásolják a csempeburkolás árakat.

Különleges, látványos vagy éppen hagyományos, klasszikus megoldások alakíthatóak ki, csak a kreativitás szabhat határt. Ön már döntött? Ha igen, bátran vegye fel velünk a kapcsolatot, hiszen kedvező csempeburkolás árakkal várjuk érdeklődőinket, ám ha bizonytalan, akkor is keressen minket bizalommal, készséggel állunk rendelkezésére!

 

Kedvező burkolás árak Budapesten

Kedvező burkolás árak BudapestenNem hiszi, hogy lennének alacsony burkolás árak Budapesten? Mi elérhető árakon foglalkozunk profi, szakszerű burkolással a fővároson és környezetében, bárhol. A munka során mindig maradéktalanul szem előtt tartjuk a megrendelő személyes igényeit és elképzeléseit, hogy a burkolás garantáltan ne okozzon csalódást, és olyan minőségben valósuljon meg, ahogy az a tervezőasztalon ki lett találva.

Igényfelmérésünk és ajánlatadásunk minden esetben szakszerű és gyors, így Ön is hamar dönthet arról, megfelel-e szolgáltatásunk. Akár az anyagbeszerzésben és a burkolóanyagok kiválasztásában is segítünk ügyfeleinknek, hiszen megbízható partnereinknek köszönhetően kiváló minőségű alapanyagok közül válogathat a segítségünkkel. Szakembereink képzett burkolók, akik sok évnyi tapasztalattal, komoly fegyelemmel és precizitással állnak az Ön rendelkezésére.

Alacsony burkolás árak Budapesten? Cégünkkel lehetséges! Ha érdeklik a részletek, bátran vegye fel a kapcsolatot szakértő munkatársainkkal elérhetőségeink egyikén!

 

Mire kell ügyelni a konyha burkolásakor?

Mire kell ügyelni a konyha burkolásakor?Azokban a helyiségekben, ahol vizesblokkok találhatóak, elengedhetetlen, hogy a tér megfelelő burkolattal rendelkezzen, ezért értelemszerűen a fürdőszoba és a konyha kiemelt figyelmet kap e téren. Utóbbi különösen, hiszen a konyha az otthon egyik központi helyiségének számít, ezért fontos, hogy minőségi, strapabíró burkolatot kapjon az érintett terület!

A konyha burkolásának első lépése a tervezés, amikor az ingatlantulajdonosok a pontos méretek megadásával vázolják a szakembernek az igényeiket, aki hasznos szakmai tanácsokkal egészíti ki az elképzeléseket. A tervezés után nagyon fontos, hogy a konyha burkolásához minőségi alapanyagok legyenek felhasználva és optimálisan elő legyen készítve a felület. A nem megfelelően tisztított területen nem maradnak meg hosszútávon a felragasztott burkolati elemek, emiatt kezdődhetnek elölről a munkálatok!

Ha további tanácsadásra lenne szüksége a konyha burkolással kapcsolatban, vagy szakembert keres a munkálatokhoz, várjuk jelentkezését elérhetőségeinken!

 

A nappali burkolás lehetőségei

A nappali burkolás lehetőségeiA nappali burkolásakor általában parkettával, hajópadlóval, padlószőnyeggel találkozunk. Ám egyéb lehetőségek is adottak, így például az olyan megoldások, amikkel hagyományosan konyhában, étkezőben, folyosón találkozunk. Itt is egyszerre dominál az esztétikum és a funkció, a választásnál tehát a hidegburkolatot is előnyben részesíthetjük. A hidegburkolat az olyan kialakítású lakásoknál, házaknál ajánlott, ahol a nappali nincs egyértelműen elválasztva a többi helyiségtől, nem egy különálló szoba. Ez a kialakítás különösen a mini garzonokra jellemző, de a nagyobb, tágas ingatlanok esetében is előfordulhat, hogy a nappali a többi helyiséggel egybe nyílik.

A hidegburkolatok, vagyis a csempék, járólapok, padlólapok alkalmasak arra, hogy a fokozott igénybevételnek ellenálljanak, ugyanis sokáig kifogástalan állapotban maradnak. Mivel a nappalin rendszeresen átjárunk, egy szőnyeg, vagy parketta gyorsabban megkopna, míg például egy kerámia burkolat hosszú távon is állja a strapát.

Ha nappali burkolásra lenne szüksége, keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

 

Csempeburkolás kedvező áron? Velünk lehetséges!

Csempeburkolás kedvező áron? Velünk lehetséges! Felújításon, építkezésen gondolkozik és csempeburkolásra van szüksége? A kedvező árú, minőségi szolgáltatást keresi? Ha a válaszai igenek, jó helyen jár!

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy minden ügyfélnek segítő kezet nyújthasson, ezért csempeburkolási árainkat igyekszünk reálisan és kedvezően kialakítani, ráadásul állandó akciókkal is szolgálunk, és ha a szükséges, akár egyedi árajánlatot is biztosítunk!

Természetesen a kedvező ár a szolgáltatás minőségén nem látszik meg, ugyanis azt valljuk, hogy a profizmust nem az ár befolyásolja. Ha minket választ, biztos lehet benne, hogy a kész csempeburkolás tökéletes lesz! Kedvező csempe burkolási árainkat már ajánlatkéréskor is tapasztalhatja, ráadásul semmilyen plusz kiadással sem kell számolnia, így nyugodtan tud előre tervezni a felújítási, vagy építkezési költségekkel!

Kerüljön kedvező helyzetbe, vegyen igénybe minőségi szolgáltatást kedvező áron! Keressen minket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

 

Burkolás árak: jót jó áron!

Burkolás árak: jót jó áron!Burkolásra annak érdekében van szükség, hogy a falakat és a padlót megóvjuk a sérüléstől, egyúttal pedig otthonosabbá, esztétikusabbá tegyük a helyiségeket. Burkolni általában vizesblokkokban, tehát fürdőben, mosdóban, vécében szokás, de kerülhet járólap vagy csempe az előszobába, folyosóra, étkezőbe és konyhába is.

A színvonalas, megbízható burkoló munka a későbbiekben térül meg igazán, hiszen nem elég, hogy kiválasztjuk a nekünk tetsző burkolóanyagot, a lényeg annak lerakásában van. Az igényes, precíz és időtálló kivitelezés nemcsak a burkolás árakban, de a későbbi tapasztalatokban is megmutatkozik. Szeretné, ha minőségi burkolat kerülne az otthona burkolandó felületeire? Keressen minket bizalommal, és ismerje meg minőségi szolgáltatásainkat! Honlapunkon fontos információkat szerezhet pontos szolgáltatásainkról, de a burkolás árakról, vagy cégünk múltjáról, tevékenységéről is!

Vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeinken, és kérjen tőlünk időpontot helyszíni felmérésre, illetve árajánlatot burkolásra!

 

Mire kell figyelni mennyezetburkolás esetében?

Mire kell figyelni mennyezetburkolás esetében?A mennyezetburkolás igencsak összetett feladat, ami figyelmet és precizitást kíván a megvalósítása során, ugyanis ellenkező esetben komoly szerkezeti problémák is felmerülhetnek a későbbiekben. Természetesen nemcsak a gondos munkafolyamat számít a tökéletes mennyezetburkolás esetében, hanem a felhasznált alapanyag minősége is.
 
A mennyezetburkoláshoz alkalmazott alapanyagoknak megfelelő szigeteléssel kell rendelkezniük, továbbá előnyös, ha zaj- és tűzvédelemmel vannak ellátva. Ezen tulajdonságokról a megvásárolni kívánt alapanyag részletes tájékoztatójából, vagy pedig szakembertől tud tájékozódni. Fontos, hogy mindenképp meggyőződjön ezekről a kritériumokról, hiszen silány minőségű termékkel nem lehet tökéletes mennyezetburkolatot létrehozni!
 
Mivel a mennyezetburkolás terén több éves tapasztalattal rendelkezünk, tisztában vagyunk azon alapanyagokkal, amelyek megfelelnek az elvárásoknak. Ha nem bízná a véletlenre a munkálatok kimenetelét, vegye fel velünk a kapcsolatot, és éljen minőségi mennyezetburkolási szolgáltatásunk lehetőségével!
 

Egy ideális megoldás a nappali burkolásra: parkettázás!

Egy ideális megoldás a nappali burkolásra: parkettázás!Nappali burkolás előtt áll? Ma már számos burkolat körül választhat, csak meg kell találnia az ízléséhez és igényeihez passzoló burkolatot, és természetesen a megfelelő kivitelezőt. A parketta az egyik legnépszerűbb padlóburkolat. Készülhet valódi fából, de lehet laminált is. Utóbbi igazán kedvező áron kapható, ráadásul szinte végtelen szín és minta változatban lehet hozzájutni.

Keressen minket bizalommal, és mi elvégezzük Önnek is a parkettázást, méghozzá kiemelkedő színvonalon! Amint a burkolás kész, és az új parketta a padlón van, onnantól már nem lesz gondja vele, igazán strapabíró padlóburkolatról van ugyanis szó. Ez annyit tesz, hogy a parketta ellenálló a savakkal, vegyszerekkel szemben, nem hagy nyomot rajta a magassarkú sem. Könnyen és egyszerűen el lehet tüntetni róla a szennyeződéseket, hosszú ideig szép marad a padló, ha parkettázás mellett dönt. Antiallergén, kopásálló és a felújítás sem bonyolult, ha eljön az ideje.

Keressen minket megadott elérhetőségeinken, és bízza ránk a nappali burkolását is, válasszon minket parkettázáshoz!

 

Miért jó választás a laminált padló?

Miért jó választás a laminált padló?Manapság látható, hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek a különböző vastagságú és mintázatú laminált padlók, ami nem véletlen, hiszen ez a megoldás számtalan előnyt tartogat, ennek híre pedig azonnal eljut az ügyfelekhez. Lássuk, hogy melyek azok a tényezők, amelyek ennyire pozitív irányba befolyásolták a laminált padlók elterjedését!

Az első és legfontosabb, hogy rendkívül egyszerűen, szinte bármilyen helyiségben alkalmazhatóak, pár nap alatt a legnagyobb méretű szoba is megkaphatja laminált padló burkolatát. A laminált padlókat egyszerű karban tartani és takarítani. Manapság ehhez számtalan termék kapható, ennek köszönhetően hosszú távon megőrzik csodálatos, harmonikus látványukat. Végül, de nem utolsó sorban az ár is sokat számít a laminált padlók esetében, hiszen kedvező, ezáltal bárki számára elérhetővé válik a fahatású, minőségi padlóburkolat.

Ha további kérdése lenne a laminált padlókkal kapcsolatban, vagy szeretné otthonába beépíttetni, forduljon hozzánk bizalommal!

 

Melegburkolás: a régi parketta helyett újat készítünk!

Melegburkolás: a régi parketta helyett újat készítünk!A parketta kedvelt melegburkolási forma, régi épületekben és új lakásokban egyaránt találkozhatunk vele. Habár a parketta igazán sokáig kitart, mégis összehasonlíthatatlan különbségek vannak egy régi és egy vadonatúj burkolat között.

Egy elhasználódott parketta esetében meg kell fontolni azt, hogy nem éri-e meg egy új padlóba fektetni, és szakembert megbízni a melegburkolással. Az öreg parketták egyik nyilvánvaló hátránya az, hogy recsegnek-ropognak minden egyes lépésnél, ami hosszútávon zavaró lehet. A régi parketta küllemén is meglátszik az életkora. Egy kopott, hiányos, bemattult padló nem szép látvány, ront a lakás értékén és annak megjelenésén.

A megoldás az új parketta! Sokakat visszarettent a parkettázással járó számos munkálat, és annak összege is, pedig hosszú távon mindenképpen megéri ilyen befektetést létrehozni, hiszen csak jól járhatunk vele.

Keressen minket bizalommal megadott elérhetőségeinken! Melegburkolással kapcsolatban is minőségi szolgáltatásokat kínálunk!

 

Pénztárcabarát árakon parkettáztatna? Nem kell tovább kutatnia a kedvező szolgáltatásért!

Pénztárcabarát árakon parkettáztatna? Nem kell tovább kutatnia a kedvező szolgáltatásért!A parketta soha sem megy ki a divatból, azonban természetes, hogy az ügyfelek ezt kedvező feltételekkel szeretnék megvalósítani. Ha Ön is harmonikus és esztétikus otthonra vágyik, és ehhez olcsón parkettáztatna, van egy jó hírünk, ugyanis a kedvező szolgáltatásért nem kell tovább kutatnia!

Vállalkozásunk legfőbb célja, hogy széles körben elérhetővé tegyük magas színvonalú, ügyfélközpontú szolgáltatásainkat; többek között ezért is vállaljuk olcsón a parkettázást, hiszen ennek köszönhetően senkinek sem lesz megterhelő a végösszeg kifizetése. Szolgáltatásunk most éppen aktualitást élvez, hiszen a nyári időszak a felújításoknak és az építkezéseknek kedvez.

Tapasztalja meg Ön is milyen egy pénztárcabarát, minőségi szolgáltatás, döntsön az olcsó parkettázás mellett! Ha kérdése lenne szolgáltatásainkkal kapcsolatban, vagy észrevételeit szeretné megosztani velünk, akkor keressen bennünket megadott elérhetőségeinken!

 

Felújít? Teljes körű fürdőszoba burkolás!

burkoloexpress.euA jó idő alkalmas a kisebb-nagyobb átalakítások lebonyolítására, amikor rugalmasabban tudjuk átvészelni az átmeneti kellemetlenségeket. A fürdőszoba burkolása is ide tartozik, olyan felújítás, amit érdemes például nyárra időzíteni.

Keressen fel minket bizalommal, és vegye igénybe szolgáltatásainkat fürdőszoba burkolással, nyári felújítással kapcsolatban! Segítünk, hogy a régi, sérült vagy megunt csempék helyére rövid idő alatt új burkolat kerüljön!

Azért érdemes minket választani, mert az anyagbeszerzéstől, a csempebontáson át a burkolásig és a takarításig mindent ránkbízhat. Gyorsan és pontosan dolgozunk, így akár két nyaralás között el is készülhet az új fürdőszoba. Ha azt szeretné, hogy új fürdőszobájával ne csak a külseje kapcsán lehessen elégedett, de minőségi kivitelezést és időtálló munkát is kapjon a pénzéért cserébe, válasszon minket!

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink valamelyikén, és kérjen árajánlatot fürdőszoba burkolásra elérhetőségeinken!

 

Mit érdemes tudni a mennyezetburkolásról?

burkoloexpress.eu.18.08A modern otthonokban igen népszerű a mennyezetburkolás, hiszen számtalan előnye van. A legfontosabb talán az esztétikai szempont: az álmennyezet fölött kiválóan elrejthetjük a vezetékeket, így azok nem lesznek szem előtt és nem rontják az összképet. Nem mellékes szempont az sem, hogy a mennyezetburkolással még egy réteggel több választ el minket a szomszédtól, ami sokat szűr az áthallatszó zajokból, csendesebbé varázsolva a lakást. Az álmennyezetbe szerelt világítás terén is sokféle lehetőségünk van, érdemes tájékozódni, és ízlés szerint dönteni.

A mennyezetburkolásra kétféle lehetőségünk van: az álmennyezet felszerelhető közvetlenül a födémre, de megoldható függesztve is. Ha szeretnénk, hogy alacsonyabb legyen a belmagasság, mindenképp a függesztett verziót érdemes választani. Az álmennyezet, felszerelése után, ugyanúgy festhető, mintha bármely más falrész lenne.

Megbízható céget keres mennyezetburkolásra? Hívjon minket bizalommal árajánlatunkért, kollégáink nagy tapasztalattal állnak rendelkezésére!

Burkolás jó áron? Igen!

burkoloexpress.eu.18.09Egy lakásfelújítás óriási kiadás, ezért ha belevágunk, érdemes odafigyelni, hogy mit, kivel, mennyiért csináltatunk. Vannak olyan dolgok, amikkel nem feltétlenül éri meg spórolni, ilyenek például a nyílászárók, a bútorok, az elektromos eszközök, ám van, amivel jelentős összegeket spórolhatunk meg, ha megbízható és korrekt áron dolgozó szakembert választunk. Cégünk a burkolást jó áron vállalja, ám ez korántsem megy a minőség rovására!

Tudjuk, hogy egy lakásban viszonylag nagy területen szükséges a hidegburkolás: a konyhában, a fürdőszobában és a mellékhelyiségben mindenképp. Azonban nekünk ügyfeleink elégedettsége a legfontosabb, ezért árainkat úgy alakítottuk ki, hogy azok mindenki számára megfizethetőek legyenek. Tapasztalt munkatársaink tisztában vannak a különböző anyagok és eszközök tulajdonságaival, ezért nincs szükség utólagos hibajavításra, vagy más, a költségeket megemelő műveletre.

Felújítja lakását? Keressen fel minket bizalommal, kérje ajánlatunkat még ma, és csináltassa a burkolást jó áron!

 

Milyen csempe burkolás árakon dolgozunk?

Milyen csempe burkolás árakon dolgozunk?Ha lakásfelújításba kezdett, akkor bizonyára tapasztalta már más területeken is, hogy az árak terén szélsőséges a kínálat. Szinte bármit szeretne, biztos, hogy a különböző cégek árajánlatai között óriási lesz a differencia, ám az információ sokszor kevés ahhoz, hogy a legjobb döntést hozhassa meg. Nézzük, mit érdemes tudni cégünk csempe burkolás árairól!

Cégünk részére az elsődleges szempont az, hogy az ügyfél elégedett legyen. Ebben több tényező is szerepet játszik: egyrészt a precíz, szép munka, dolgozóink hozzáállása, megbízhatósága, másrészt pedig az, hogy mindez megfizethető legyen, azaz jó ár-érték arányon dolgozzunk. Nálunk a korrektséghez az is hozzátartozik, hogy az előre megbeszélt csempe burkolás ár nem változik, és hogy amit megígérünk, azt végre is hajtjuk. Sajnos sok cég nagyon kedvező árat ír ajánlatkéréskor, és a későbbiekben derül ki, hogy az az ár mi mindent nem tartalmazott, ami pedig szükséges a munkához.

Szeretne kedvező árú csempe burkoló szolgáltatást igénybe venni? Vegye fel velünk a kapcsolatot, és válasszon minket!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax