Blog

Lakás és ház burkolás

Lakás és családi ház burkolás

Családi házak és lakások burkolásakor számos feladat elvégzését vállaljuk, amelyek a profilunkba tartoznak, így a padlólapok szakszerű lerakását, a fürdőszoba és a konyha burkolását teljes körűen, illetve igény esetén más helyiségek burkolatai - akár díszburkolatok - felhelyezésében is számíthat ránk. Lényeges, hogy akár panellakások burkolását is vállaljuk, a minőség pedig ebben az esetben is a tőlünk megszokott, azaz kiváló lesz.

A konyhák, folyosók és fürdőszobák burkolása már-már alapfeladat a számunkra, de, ahogy a mondás is tartja, "jó pap is holtig tanul", és az újabbnál újabb burkolattípusok megjelenéséhez nekünk is alkalmazkodnunk kell. A legújabb trend a lakberendezésben a különféle mintákkal és formákkal készülő gipszburkolat, ami technológiáját tekintve hasonlít a stukkóhoz, ám minden egyébben a lehető legkorszerűbb. Egyre gyakrabban találkozunk ezzel mi is, és mivel az ügyfeleink elképzeléseihez igazodunk, e gipsz burkolatok felrakásának minden trükkjét is elsajátítottuk. Egy lakás burkolatai tehát már nem csak a vizes helyiségekben találhatóak meg, de a hálószobában és a nappaliban is, és ezek kapcsán is érdemes bennünket választani!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.