BONTÁS ÉS SITTSZÁLLÍTÁS (törmelék elszállítás legálisan)

Törmelék elszállítása

Az építési és felújítási munkák során keletkező bontási törmelék, sitt elszállítása sokaknak okoz gondot. Cégünk ebben is örömmel segít igény esetén.

Levesszük a gondot a válláról!

Bontás és sittszállítás

A burkolás előtti esetleges bontásokat is vállaljuk (régi burkolat felszedése, eltávolítása, aljzat előkészítése az újhoz), valamint az abból és az egyéb munkálatok során keletkezett bontási hulladék, sitt, építési törmelék elszállításáról is gondoskodunk, szükség esetén konténerrel.

Az elszállítás minden esetben legális lerakóhelyre történik! Számunkra fontos a környezet, ezért nem károsítjuk, nem szemetelünk.

Sitt szállítás, bontási törmelék elszállítása

Profi burkoló munkák az Ön egyéni igényeinek szolgálatában

Legutóbbi cikkek

Blogunkból

Kapcsolatfelvétel

Üzenet, ajánlatkérés

Drag and drop files here or Browse
Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.