Blog

Új padló a babaszobába is készülhet!

Új padló a babaszobába is készülhet!

Hidegburkolásra szükség van akkor, ha építkezés zajlik és akkor is, ha felújítás van napirenden, például az egyik meglévő szobát kell átalakítani egy családi házban. Ahol első alkalommal néznek szülői örömök elé a lakók, ott egy babaszoba kialakítása elsődleges cél.

A burkolás a padló cseréje, illetve felújítása kapcsán jöhet szóba. A régi burkolat helyett egy új és szép padlót kap a szoba a burkolótól, ami az újszülött baba számára jobban megfelel. A biztonság és az egészség védelme is jobban megvalósítható, ha a parketta vagy a padlólap frissen készült, hiánytalan és sérülésektől mentes.

burkolásban jártas csapatunk szolgáltatásait akár azonnal megismerheti és hamarosan igénybe veheti. Az általunk végzett burkolásnál színvonal és igényesség terén is tartjuk a megszokott szintet. A szoba új lakója új, igényes, otthonos környezetbe érkezhet!

Burkoló Budapesten? Keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot budapesti burkolásra! Elvisszük a minőséget az Ön otthonába is!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.