Blog

Mit tegyen a sikeres teraszburkolásért?

Mit tegyen a sikeres teraszburkolásért?

A teraszok komoly szakértelmet kívánnak, a szakembertől pedig minőségben kifogástalan alapanyagokat és eszközöket. A terasz burkolata ugyanis sokféle hatásnak ki van téve. Amellett, hogy igénybe veszik, bútorokat pakolnak rá, virágcserepeket tologatnak rajta és egyéb módon terhelik, az időjárás - sokszor nagymértékű - változékonyságának is ki van téve.

Egy szeszélyes  periódusban, a burkolatnak ki kell bírnia a nagy hőmérséklet-különbségeket, a nagyon meleget és a nagyon hideget, csapadékot fagyokat is. A terasz burkolás minősége mindezeket az akadályokat kell, hogy leküzdje. Ha a kivitelezés vagy a terasz felújítás színvonala nem megfelelő az hamarosan kiderül. A burkolat elemei szép lassan elengedik magukat, felválnak, elrepedeznek és eltörnek. Az eredmény nem szép látvány. Kerülje el a terasz burkolással kapcsolatos felesleges kiadásokat, csalódást és bízza szakértőkre a kivitelezést!

Ahhoz, hogy a terasz az ingatlan egyik legkellemesebb helye legyen, nagyon körültekintőnek kell lenni a kivitelezéskor, különösen a burkolással kapcsolatban. Az elkapkodott, nem átgondolt burkolással károkat lehet okozni, amiket sokszor nehéz kijavítani.

Az egyik leggyakrabban elkövetett hiba a teraszburkolással kapcsolatban, hogy télen, fagyos időszakban vágnak neki a munkálatoknak. Teraszt burkolni csak 5 oC felett ajánlott, hiszen a ragasztó még a megkötés előtt könnyedén megfagyhat, így pedig az anyag nem tud rögzülni a felületen.

A sikeres teraszburkoláshoz fontos még a szakszerű kivitelezés és a professzionális anyagok felhasználása. Megbízhatatlan, sérülékeny burkolólapokkal nem lehet minőségi munkát végezni, hiszen nem képesek ellenállni az extrém hidegnek, napsugárzásnak, így bármikor megrepedhetnek.

Ha Ön inkább szakemberekre bízná a teraszburkolást, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Színvonalas, kedvező árú szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.