Blog

Melegburkolás

Melegburkolás

Ha régi PVC-t szeretne felszedetni, és szőnyeg vagy laminált padlóra váltana, esetleg más elképzelései lennének e téren, ez esetben is számíthat ránk, ugyanis melegburkolással is foglalkozunk. Ez óriási előny, hiszen nem kell különböző szakembereket felkeresni a felújítási feladatok elvégzéséhez. Velünk a hideg és melegburkolás Budapesten egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, mindenképp megéri a szolgáltatásainkat választani.

Ennél a szolgáltatásunknál is számolhat a korrekt, reális melegburkolás árakkal. Cserébe minőségi munkát végzünk, erről pedig a honlapunkon található referenciaképek is tanúskodnak. Érdemes körbenézni, számos korábbi projektünket megtekintheti, így előzetesen is megbizonyosodhat munkánk magas színvonaláról.

Csapatunk száz százalékban igazodik a megrendelők elképzeléseihez. Bármilyen igényt tudunk teljesíteni, a burkolás kivitelezésének kizárólag az Ön fantáziája szabhat határt. Közreműködésünkkel könnyedén megvalósíthatja álmai otthonát, végre olyan ingatlanban élhet, ami megfelel az elvárásainak.

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.