Blog

Korszerűsítené az otthonát? Vállaljuk a lakásfelújítást Budapesten!

Korszerűsítené az otthonát? Vállaljuk a lakásfelújítást Budapesten!

Elterjedt vélekedés, hogy a felújítással, építkezéssel kapcsolatos munkák ideális évszaka a tavasz, illetve a nyár. Száraz, meleg időben valóban gyorsabban elkészülnek a szakemberek a kitűzött feladatokkal? A burkolás esetében ez csalóka lehet. 

Vegyünk például egy lakásfelújítást, ahol szükség van hidegburkolásra kint és bent is. Elsősorban a terasz, a kültéren található felületek vannak kitéve a legmagasabb hőmérsékletnek, ami hatással van a kész munka minőségére. Ha a lakásfelújítást a nyári hónapokra időzítik, számolni kell ezzel a rizikóval is. A problémát a ragasztó jelenti. Se túl magas hőmérsékleten, se túl hidegben nem lehet burkolatot rögzíteni, mert a ragasztó nem tud megfelelően megkötni. A minőségi hiba következménye pedig nem azonnal jelentkezik, hanem akár évek múltán engedi el magát a burkolat.

Persze, nyári időszakban rengeteg ingatlantulajdonos vág bele otthona felújításába, mert a lakás állapota már nem felel meg a kor igényeinek, ráadásul bizonyos szerkezetek már annyira elöregedtek, hogy az állandó javíttatásuk rendkívül költséges. Ha Ön a fővárosban él, és még nem talált a munkálatokhoz profi szakembereket, ne kutasson tovább, mi vállaljuk a lakása felújítását Budapesten!

A lakás felújítását Budapesten igyekszünk a lehető legrövidebb időn belül megoldani azért, hogy Önnek kevés ideig kelljen kompromisszumot kötnie a munkálatok okozta felfordulással. Természetesen a gyorsaság nem válik a minőség rovására: tapasztalt, gyakorlott szakemberekkel dolgozunk, akiknek nem okoz gondot a gyors munkavégzés, eközben pedig még a pontosságra is oda tudnak figyelni. Garantáljuk, hogy a végeredménnyel száz százalékban elégedett lesz!

Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a lakásfelújítást Budapesten, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.