Blog

Konyhaburkolás az aktuális trendek alapján: ezt hozza 2019

Konyhaburkolás az aktuális trendek alapján: ezt hozza 2019

Unja a régi konyháját, és szeretné kicsit felfrissíteni azt? A legfrissebb irányzatokból válogatva Ön is megvalósíthatja álmai konyháját! Már egy kis változtatás is látványos lehet. Ha nem szeretne mindent felforgatni, a konyhaburkolás jó döntésnek bizonyulhat.

A konyhaburkolás magába foglalja a padló, valamint a falak burkolatának cseréjét, illetve felújítását. A 2019-es konyhatrendek meghatározó irányelvei a minimalizmus és a természetesség. A natúr, természetes anyagból készült felületek igazán divatosak, melyet a konyhaburkolás területén is lehet erősíteni. Arra kell ügyelni, hogy mellőzzük a mintákat, törekedjünk a minél letisztultabb megjelenésre. A színekben a kontrasztok hódítanak, nyugodtan lehet a meglévő színektől elütő árnyalatokat választani. Igazán divatosak a kék, a fekete, a zöld árnyalatai, pontosabban a tengerészkék és a méregzöld, amik pirossal nagyon látványosak lesznek.

Keressen fel minket bizalommal, ha szeretné a konyhaburkolást megbízható szakemberek kezébe adni! A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot tőlünk!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.