Blog

Fürdőszoba, konyha és nappali burkolás

Fürdőszoba, konyha és nappali burkolás

A munkálatok során nagyon fontos az alapanyagok körültekintő kiválasztása. Konyha és fürdőszoba burkolásnál például mindenképp olyan megoldásokra van szükség, amik könnyen tisztíthatók, emellett a csúszásmentességet is célszerű előtérbe helyezni. A csúszós burkolatok szinte állandó veszélyt jelentenek, nem érdemes kockáztatni.

nappali burkolás során érdemes magas kopásállósággal rendelkező anyagot választani. Ez az a helyiség, ami központi szerepet tölt be az ingatlanban élők mindennapjaiban, számos fontos esemény történik itt. Ahhoz, hogy az intenzív igénybevételt bírja a burkolat, és évekkel később is szép legyen, mindenképp oda kell figyelni a masszív, strapabíró anyagok beszerzésére.

Bízza ránk bátran a nappali, fürdőszoba, konyha burkolását, legyen Önnek is szép, igényes az otthona! Kedvező burkolás árainkért cserébe valóban színvonalas kivitelezést biztosítunk. Weboldalunkon a referenciáinkon kívül bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.