Blog

Felújítaná az irodát? Válassza cégünket budapesti burkoláshoz!

Felújítaná az irodát? Válassza cégünket budapesti burkoláshoz!

Régóta ugyanabban az irodában dolgozik, és már ráfér egy kis felújítás? Nem szeretné, ha a munkálatok felborítanák az iroda megszokott életét, de szükség van arra, hogy kicsit kipofozzák az egyes helyiségeket?

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat budapesti  burkolással kapcsolatban! Ötfős csapatunk minden szempontból felkészült, profi szakemberekből áll, akik már nem először végeznek ilyen megbízást. Ennek köszönhetően a hidegburkolással kapcsolatos feladatokat olajozottan, rövid határidővel kivitelezzük, Ön szinte észre sem fogja venni, hogy ott vagyunk. Legyen szó a mosdók újracsempézéséről vagy padlóburkolat felújításáról, esetleg  a terasz javításáról, ránk és első osztályú munkánkra mindig számíthat! Az anyagbeszerzést elintézzük mi, a felesleges hulladékot eltüntetjük, Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a burkolóanyagot és megbízni bennünk, ha budapesti burkolásról van szó.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot budapesti  burkolásra!

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.