Blog

Burkolás előtti bontási munkák és sittszállítás

Burkolás előtti bontási munkák és sittszállítás

Természetesen a burkolás nem történhet meg az előzetes munkálatok elvégzése nélkül, azaz a bontási munkákat mindenképp el kell végezni, mielőtt az új burkolat felkerülhetne a helyére. A burkolás előkészítése csaknem ugyanolyan fontos és szakértelmet igénylő feladat, mint maga a burkolás, mivel ez alatt nem csupán a "rombolást" kell érteni: már a csempe leverésekor is ügyelni kell arra, hogy a fal ne sérüljön olyan módon, hogy az lehetetlenné tegye az egyenletes burkolatfelhelyezést. Ez után természetesen elő kell készíteni a felületet az új burkolat fogadására, ami csak akkor könnyű, ha a bontási munkákat szakszerűen végeztük el. A burkolás előkészítése a felület portalanításával ér véget, hiszen a ragasztóanyag kizárólag teljesen pormentes felületen képes tökéletesen megtapadni.

Teljes körű szolgáltatásunk tartalmazza még a burkolás előtti munkálatokat is. Gondoskodunk a bontásról és a sittszállításról egyaránt. Sokkal könnyebb és gyorsabb velünk a konyha vagy a fürdőszoba burkolás, mert egy csapat foglalkozik mindennel. Nem kell külön szakembereket, szolgáltatókat keresnie a burkolással kapcsolatban felmerülő feladatokhoz. Ez szintén fontos szerepet tölt be abban, hogy ügyfeleinknek minél könnyebb legyen a helyzetük a lakásfelújítás során.

Velünk csak előnyökre tehet szert, válassza Ön is a kényelmesebb, gyorsabb megoldást a fürdő vagy a konyha burkoláshoz, és bízza ránk bátran a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is talál rólunk, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. A korrekt, reális árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy élvezhesse a minőségi burkolat látványát. Ha kérdései lennének, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Burkolás Express - profi burkoló Budapesten és környékén

Hidegburkolás, melegburkolás, kőműves-, ács- és festőmunkák, víz-gáz- és fűtésszerelés, gipszkartonás, dryvitozás, komplett lakásfelújítás Budapesten, Pest megyében és országosan is. 

Szolgáltatásaink
Elérhetőségeink

Copyright © BURKOLÁS EXPRESS - Minden jog fenntartva!
A honlap minden szöveges és képes anyaga szerzői jogvédelem alatt áll, azok felhasználása kizárólag a szerző írásos engedélyével lehetséges!

A Burkolás Express weboldal sütiket használ a jobb felhasználói élmény, és anonim látogatottsági statisztikák gyűjtése érdekében.