Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Burkolás Budapesten: bízza ránk!

Burkolás Budapesten

Burkolás BudapestenBurkolás Budapesten, minden kerületben és a környező településeken, magas minőségben, de kedvező áron - forduljon hozzánk, ha hidegburkolatról van szó!

Burkolót keres, de a lehető legjobb minőség mellett fontos a kedvező ár is? Netán a bontási munkálatokat, illetve a sitt elszállítását is szeretné ugyanarra a csapatra bízni? Érdemes ez esetben bennünket választania, mert burkolást Pest megyén belül bárhol vállalunk!

Burkolót Pest megyében viszonylag egyszerű találni, ám sok az olyan "rémtörténet", amelyek azt ecsetelik, milyen szörnyű végeredményt hagytak maguk után a munkások, illetve mennyire magas összegeket kell kifizetni még egy középszerű munkáért is. Ez azonban nem törvényszerű, hiszen sok olyan mesterember is él Magyarországon, aki ad a munkájára, és nem egyetlen nyár alatt akar meggazdagodni, hanem tisztában van a munkája értékével. Amennyiben bennünket választ, számos burkolási munkát elvégzünk, méghozzá kiváló minőségben és elérhető áron.

És most lássuk, mely burkolási feladatok elvégzésére kérhet fel bennünket!

Lakás és ház burkolás

lakások burkolásCsaládi házak és lakások burkolásakor számos feladat elvégzését vállaljuk, amelyek a profilunkba tartoznak, így a padlólapok szakszerű lerakását, a fürdőszoba és a konyha burkolását teljes körűen, illetve igény esetén más helyiségek burkolatai - akár díszburkolatok - felhelyezésében is számíthat ránk. Lényeges, hogy akár panellakások burkolását is vállaljuk, a minőség pedig ebben az esetben is a tőlünk megszokott, azaz kiváló lesz.

A konyhák, folyosók és fürdőszobák burkolása már-már alapfeladat a számunkra, de, ahogy a mondás is tartja, "jó pap is holtig tanul", és az újabbnál újabb burkolattípusok megjelenéséhez nekünk is alkalmazkodnunk kell. A legújabb trend a lakberendezésben a különféle mintákkal és formákkal készülő gipszburkolat, ami technológiáját tekintve hasonlít a stukkóhoz, ám minden egyébben a lehető legkorszerűbb. Egyre gyakrabban találkozunk ezzel mi is, és mivel az ügyfeleink elképzeléseihez igazodunk, e gipsz burkolatok felrakásának minden trükkjét is elsajátítottuk. Egy lakás burkolatai tehát már nem csak a vizes helyiségekben találhatóak meg, de a hálószobában és a nappaliban is, és ezek kapcsán is érdemes bennünket választani!

Terasz és nappali burkolás

hideg burkoláhideg burkolás azonban nem csak az ingatlanon belül lehet szükséges, de sokszor kültéren végzendő munkák kapcsán is keresnek bennünket. A terasz burkolására sokan használnak fát és más, a fához hasonlító kompozitanyagokat, ám a legnépszerűbb még mindig a hidegburkolat, hiszen mindennél tartósabb. Ilyen esetekben azt szoktuk javasolni, hogy a megrendelő a nappali burkolatával megegyező, ám fagyálló burkolatot válasszon, mert így gyakorlatilag összekötheti a kintet a benttel, a kertet a nappalival. Szerencsére nem lehetetlen ugyanolyan burkolatot vásárolni a teraszra és a nappaliba is, de, ha mégsem sikerülne, ebben is állunk ügyfeleink rendelkezésére, köszönhetően kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, sőt, akár kedvezmények kiharcolásában is számíthatnak ránk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a hideg burkolással Pest megyében, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és burkolási árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax