Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

A nappali burkolásánál is érdemes alaposan átgondolni a lehetőségeket!

Szabadidőnk jelentős részét a nappaliban töltjük, akár egyedül akár családunk és barátaink társaságában, sok fáradsággal és még több pénzzel kialakítva a tökéletes helyiséget. Éppen ezért a nappali burkolás nagy szakértelmet és odafigyelést kíván. Mint mindenhol máshol, a nappaliban végrehajtandó burkolási munkálatok is a tervezéssel kezdődnek.

A nappali burkolásánál számtalan típusú és stílusú anyagban gondolkodhatunk, az egyedi elképzeléseknek semmi sem szab határt. A különböző színek és textúrák precíz összeválogatásával sokkal izgalmasabbá tehetjük a teret, de mindig jó, ha van konkrét kialakult elképzelésünk, amit követni tudunk az egész házban. Nem mindig érdemes az aktuális trendek szerint alakítani a tereket, hiszen azok gyorsan változnak, jobb választás a klasszikus elemeket vegyíteni a saját ízlésünkkel.

Felújításba vagy építkezésbe fogna? Bízza ránk a nappali burkolást! Összeszokott csapatunkban és több éves tapasztalatunkban nem fog csalódni! Kérdés esetén és árajánlatért is bátran keressen minket a közzétett elérhetőségeinken!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax