Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Csak megbízható céget válasszon a fürdőszoba burkolására, hiszen ez az egyik legkényesebb helyiség!

A fürdőszoba legjellemzőbb tulajdonsága, hogy ebben a helyiségben a legmagasabb a lakásban a páratartalom, illetve itt van a legnagyobb esélye annak, hogy vizes legyen a padló, és rendszerint az is lesz. A vízről pedig tudvalevő, hogy a legapróbb rést is képes könnyedén megtalálni és be is folyik rajta. Éppen ezért a fürdőszoba burkolásra kiemelet figyelmet kell fordítani, roppant precíznek kell lennie minden részletnek!

A fürdőszoba burkolás során az egyik legfontosabb kérdés a csempékkel borított falrész magassága, hogy hol kezdődjön a puszta fal, ha egyáltalán van igény üres falrészre. Ha a teljes fal burkolásra kerül, akkor nagyon sokan azt várják ettől a módszertől, hogy távol fogja tartani a penészt, holott ez pusztán önmagában nem elég, a megfelelő szellőzést is biztosítani kell. A padlóburkolat kiválasztása is fontos momentum, mert sem a mosdókagyló, sem a zuhanyfülke vagy a kád nem tudja annyira uralni a fürdőszoba stílusát, mint a burkolat.

Éppen fürdőszoba burkolás előtt áll, de még nem találta meg a megfelelő szakembert a munkára? Akkor bízza ránk! Számtalan referenciamunkánk között böngészhet, ahonnan nem csak ihletet meríthet, de megbizonyosodhat róla, hogy tőlünk csak a legjobb munkára számíthat! Kérdéseivel bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax