Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Mire érdemes odafigyelni a terasz burkolása során?

Amikor teraszburkolásra kerül a sor, a burkolatra és a segédanyagokra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, mint a beltéri munkálatok esetében. Azért van szükség a szokottnál is nagyobb odafigyelésre, mert ez a terület folyamatosan ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, ami az esztétikai hibákon túl balesetveszélyes helyzeteket is teremthet.

Mindig bízzuk szakemberre a feladatot, mert nem várt esetek is felmerülhetnek, főleg ha a felújítandó terasz régi. Nem érdemes spórolni sem az anyagon, sem pedig a segédanyagokon, a kivitelezéshez pedig speciálisan kültérre tervezett burkolatot használjunk, mert az sokkal ellenállóbb! Körültekintő és szakszerű burkolással hosszú évekig elégedettek lehetünk a teraszburkolás eredményével.

Ha Önnek is szüksége van egy megbízható cégre a terasz burkolásához, nálunk jó helyen jár! Amennyiben szükséges, a burkolás előtti bontási munkákat is vállaljuk, a keletkezett hulladékot és sittet elszállítjuk! Keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax