Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Felújítaná az irodát? Válassza cégünket budapesti burkoláshoz!

Régóta ugyanabban az irodában dolgozik, és már ráfér egy kis felújítás? Nem szeretné, ha a munkálatok felborítanák az iroda megszokott életét, de szükség van arra, hogy kicsit kipofozzák az egyes helyiségeket?

Forduljon hozzánk bizalommal és vegye igénybe szolgáltatásainkat budapesti  burkolással kapcsolatban! Ötfős csapatunk minden szempontból felkészült, profi szakemberekből áll, akik már nem először végeznek ilyen megbízást. Ennek köszönhetően a hidegburkolással kapcsolatos feladatokat olajozottan, rövid határidővel kivitelezzük, Ön szinte észre sem fogja venni, hogy ott vagyunk. Legyen szó a mosdók újracsempézéséről vagy padlóburkolat felújításáról, esetleg  a terasz javításáról, ránk és első osztályú munkánkra mindig számíthat! Az anyagbeszerzést elintézzük mi, a felesleges hulladékot eltüntetjük, Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a burkolóanyagot és megbízni bennünk, ha budapesti  burkolásról van szó.

Lépjen velünk kapcsolatba megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot budapesti  burkolásra!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax