Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

A burkolat feladata, hogy  esztétikusabb padlót és falakat hozzon létre. A burkolat megléte nemcsak dekoratívabb helyiséget, de komfortosabb szobákat, vizesblokkot stb. is eredményez. A burkolás kivitelezése nagy mértékben befolyásolja azt is, hogy ezek a jellemzők milyen minőségben valósulnak meg.

A cégünket érdemes felkeresnie amennyiben budapesti burkoláshoz szüksége van hozzáértő és gyakorlott szakember gárdára. A budapesti burkolást hideg burkolás formájában végezzük, tehát járólap és csempe lerakását kivitelezzük. A konyha, a fürdőszoba, a folyosó vagy az étkező is új burkolatot kaphat, ha építkezés vagy felújítás van soron. Ennek a burkolatnak nem kell rövidesen tönkremennie, repedeznie vagy elméretezett csempékkel és padlólapokkal elcsúfítani az otthonát.

budapesti burkolási munkák mindegyikét csak is a legmagasabb minőségi követelmények figyelembe vételével végezzük. Az alapanyagok beszerzése és az eszközök kiválogatása, valamint a burkolat lerakásának folyamata is a legjobb tudásunk szerint zajlik.

budapesti burkolokA hideg burkolatok elkészítésének megvannak a maga nehézségi fokozatai. A felhasznált alapanyagok vagy a burkolásra váró felületek is befolyásolják, hogy mennyire nagy kihívással kell szembenéznie a burkolónak.

budapesti burkolók között sem tud mindenki megfelelni a legmagasabb színvonalnak. Tudjuk, hogy mennyire kényes dolog a burkolás, különösen akkor, ha fürdőszoba vagy mondjuk lépcső burkolásáról van szó. Tapasztalt budapesti burkolókként garantáljuk, hogy tökéletes kivitelezést tudunk nyújtani minden megbízáshoz. 

Forduljon bizalommal a csapatunkhoz és vegye igénybe a budapesti burkoló brigádunk kiemelkedő szaktudását a kényesebb feladatokhoz is! A precíz illesztések, a pontos vágások, az eszközök és az anyagok gondos kiválasztása, a helyszín adottságainak figyelembe vétele is hozzájárul a sikerhez. Az így elkészített burkolat bírja a terhelést, az időjárás sem kezdi ki és szép marad éveken át.

budapesti burkoló csapatunk megadott elérhetőségein tud személyre szabott árajánlatot kérni!

budapesti burkolasA burkoló munkákkal kapcsolatban két típust különböztethetünk meg, a meleg és a hideg burkolást. Amennyiben hideg burkolót keres, aki járólapot, csempét felhasználva készít minőségi burkolatot, akkor jó helyen jár! Budapesti burkoláshoz csakis minket hívjon és garantáljuk, hogy több, mint elégedett lesz az eredménnyel!

A fürdőszobában,  a konyhában, a teraszon vagy akár az előszobában és a folyosón is lehet csempe vagy járólap a burkolat. A  burkolás minősége az, ami a kiválasztott alapanyagot egy tartós, esztétikus és szerethető burkolattá állítja össze. A burkolónak ismernie kell a munka minden trükkjét, de ez még nem elég, fontos az elhivatottság, a tapasztalat és a precíz kivitelezés is. Senki nem szeretne elméretezett, össze nem illő járólapokat látni, csúnya hézagokat kerülgetni vagy a lerakás után kilazult csempe darabokat ragasztgatni.

Rendelje meg egyszer a budapesti burkolást és használja a burkolatot éveken át úgy, hogy az biztonságos és ép marad! A budapesti burkoláshoz szívesen adunk Önnek is egyedi árajánlatot, csak lépjen kapcsolatba budapesti burkoló csapatunkkal az egyik elérhetőségünkön!

 

Hidegburkolásra szükség van akkor, ha építkezés zajlik és akkor is, ha felújítás van napirenden, például az egyik meglévő szobát kell átalakítani egy családi házban. Ahol első alkalommal néznek szülői örömök elé a lakók, ott egy babaszoba kialakítása elsődleges cél.

A burkolás a padló cseréje, illetve felújítása kapcsán jöhet szóba. A régi burkolat helyett egy új és szép padlót kap a szoba a burkolótól, ami az újszülött baba számára jobban megfelel. A biztonság és az egészség védelme is jobban megvalósítható, ha a parketta vagy a padlólap frissen készült, hiánytalan és sérülésektől mentes.

burkolásban jártas csapatunk szolgáltatásait akár azonnal megismerheti és hamarosan igénybe veheti. Az általunk végzett burkolásnál színvonal és igényesség terén is tartjuk a megszokott szintet. A szoba új lakója új, igényes, otthonos környezetbe érkezhet!

Burkoló Budapesten? Keressen minket bizalommal a honlapunkon szereplő elérhetőségek egyikén és kérjen tőlünk egyedi árajánlatot budapesti burkolásra! Elvisszük a minőséget az Ön otthonába is!

 

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax