Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Burkolás Budapesten

Burkolás BudapestenBurkolás Budapesten, minden kerületben és a környező településeken, magas minőségben, de kedvező áron - forduljon hozzánk, ha hidegburkolatról van szó!

Burkolót keres, de a lehető legjobb minőség mellett fontos a kedvező ár is? Netán a bontási munkálatokat, illetve a sitt elszállítását is szeretné ugyanarra a csapatra bízni? Érdemes ez esetben bennünket választania, mert burkolást Pest megyén belül bárhol vállalunk!

Burkolót Pest megyében viszonylag egyszerű találni, ám sok az olyan "rémtörténet", amelyek azt ecsetelik, milyen szörnyű végeredményt hagytak maguk után a munkások, illetve mennyire magas összegeket kell kifizetni még egy középszerű munkáért is. Ez azonban nem törvényszerű, hiszen sok olyan mesterember is él Magyarországon, aki ad a munkájára, és nem egyetlen nyár alatt akar meggazdagodni, hanem tisztában van a munkája értékével. Amennyiben bennünket választ, számos burkolási munkát elvégzünk, méghozzá kiváló minőségben és elérhető áron.

És most lássuk, mely burkolási feladatok elvégzésére kérhet fel bennünket!

Lakás és ház burkolás

lakások burkolásCsaládi házak és lakások burkolásakor számos feladat elvégzését vállaljuk, amelyek a profilunkba tartoznak, így a padlólapok szakszerű lerakását, a fürdőszoba és a konyha burkolását teljes körűen, illetve igény esetén más helyiségek burkolatai - akár díszburkolatok - felhelyezésében is számíthat ránk. Lényeges, hogy akár panellakások burkolását is vállaljuk, a minőség pedig ebben az esetben is a tőlünk megszokott, azaz kiváló lesz.

A konyhák, folyosók és fürdőszobák burkolása már-már alapfeladat a számunkra, de, ahogy a mondás is tartja, "jó pap is holtig tanul", és az újabbnál újabb burkolattípusok megjelenéséhez nekünk is alkalmazkodnunk kell. A legújabb trend a lakberendezésben a különféle mintákkal és formákkal készülő gipszburkolat, ami technológiáját tekintve hasonlít a stukkóhoz, ám minden egyébben a lehető legkorszerűbb. Egyre gyakrabban találkozunk ezzel mi is, és mivel az ügyfeleink elképzeléseihez igazodunk, e gipsz burkolatok felrakásának minden trükkjét is elsajátítottuk. Egy lakás burkolatai tehát már nem csak a vizes helyiségekben találhatóak meg, de a hálószobában és a nappaliban is, és ezek kapcsán is érdemes bennünket választani!

Terasz és nappali burkolás

hideg burkoláhideg burkolás azonban nem csak az ingatlanon belül lehet szükséges, de sokszor kültéren végzendő munkák kapcsán is keresnek bennünket. A terasz burkolására sokan használnak fát és más, a fához hasonlító kompozitanyagokat, ám a legnépszerűbb még mindig a hidegburkolat, hiszen mindennél tartósabb. Ilyen esetekben azt szoktuk javasolni, hogy a megrendelő a nappali burkolatával megegyező, ám fagyálló burkolatot válasszon, mert így gyakorlatilag összekötheti a kintet a benttel, a kertet a nappalival. Szerencsére nem lehetetlen ugyanolyan burkolatot vásárolni a teraszra és a nappaliba is, de, ha mégsem sikerülne, ebben is állunk ügyfeleink rendelkezésére, köszönhetően kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, sőt, akár kedvezmények kiharcolásában is számíthatnak ránk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a hideg burkolással Pest megyében, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és burkolási árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Burkolás mesterfokon!

hideg burkolásBurkolás mesterfokon, megbízható szolgáltatás, profi szakemberek, kedvező feltételek, igényes munkavégzés, kerülje el a burkolatjavítást!

A hideg burkolás kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ennek ellenére egyesek belevágnak tudás hiányába is a munkálatokba. Sajnos előfordulhatnak olyan, a gyakorlatlanságból fakadó kivitelezési hibák, amik rendkívül rontják esztétikailag az összképet. Az utólagos javítás hosszadalmas, drága. Célszerű, már az első pillanattól kezdve olyan profi burkolót találni, akinek kellő rutinja, tapasztalata van, így nem jelenthet számára nehézséget minőségi, pontos munkát végezni. Amennyiben Ön még nem talált megfelelő szakembereket a hideg burkoláshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A burkolásban élen járunk. Precíz, igényes munkát végzünk, erről pedig referenciáinkerenciáink is tanúskodnak. Ha minket választ, nem kell aggódni az utólagos javítás miatt, ügyfeleinknek rengeteg időt és pénzt spórolunk meg a színvonalas kivitelezéssel. A min

őség mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, hamar végzünk a feladatokkal, így Önnek nem kell heteket várnia arra, hogy élvezhesse a szép burkolat látványát.

A lakásfelújítás velünk könnyebb, az anyagbeszerzésről is gondoskodunk

lakásfelújításA precíz burkolás fontos része még a minőségi alapanyag felhasználása. Az ügyfelek közül sokan nem igazán tudják, hogy miről ismerhetik fel a megfelelő csempéket, burkolóanyagokat, ráadásul egy komplett lakásfelújítás során nem igazán van lehetőség arra, hogy még a vásárlással is foglalkozzanak. 

Velünk még az anyagbeszerzés sem jelenthet problémát! Budapesten burkoló csapatunk gondoskodik a megfelelő anyagok megvásárlásáról is, így elkerülheti, hogy véletlenül rossz burkolóanyagokat, ragasztókat válasszon, és még időt és energiát is spórolhat velünk.

Budapesten a burkolás során így az anyagválasztással sem lehetnek problémák. Tisztában vagyunk azzal, hogy melyek azok a megbízható helyek, ahonnan megéri beszerezni az alapanyagokat. A strapabíró, masszív csempékkel, burkolókkal esztétikus, szerkezetileg is hibátlan munkát tudunk kiadni a kezünkből. Évekkel később sem érhetik kellemetlen meglepetések az alapanyagok hibái miatt. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Burkolás előtti bontási munkák és sittszállítás!

fürdőszoba burkolásTeljeskörű szolgáltatásunk tartalmazza még a burkolás előtti munkálatokat is. Gondoskodunk a bontásról és a sittszállításról egyaránt. Sokkal könnyebb és gyorsabb velünk a konyha vagy a fürdőszoba burkolás, mert egy csapat foglalkozik mindennel. Nem kell külön szakembereket, szolgáltatókat keresnie a burkolással kapcsolatban felmerülő feladatokhoz. Ez szintén fontos szerepet tölt be abban, hogy ügyfeleinknek minél könnyebb legyen a helyzetük a lakásfelújítás során.

Velünk csak előnyökre tehet szert, válassza Ön is a kényelmesebb, gyorsabb megoldást a fürdő vagy a konyha burkoláshoz, és bízza ránk bátran a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is talál rólunk, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. A korrekt, reális árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy élvezhesse a minőségi burkolat látványát. Ha kérdései lennének, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Minőségi burkolás Budapesten 

burkolóEgy lakás felújítása nem mindig egyszerű, főleg, ha magas minőségű eredményt szeretnénk, ami sokáig szép marad majd. Mindenképp kiemelt figyelmet kell fordítani a burkolatok kiválasztására, és ebben a kérdésben semmilyen szempontból nem szabad kompromisszumot kötni. Magát a burkolást pedig érdemes megbízható, tapasztalt cégre bízni, ahol modern technológiával dolgoznak és csak minőségi munkát adnak ki a kezükből. 

Ha Ön éppen ilyen burkolót keres, jó helyen jár, ugyanis mi kedvező feltételekkel végezzük a szolgáltatást! Cégünk a burkolást Budapesten rövid határidőn belül, megfizethető áron vállalja. Csapatunk minden tagja nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, és a lakás bármelyik helyiségéről is legyen szó, burkolóink Budapesten tökéletes és tartós munkát végeznek. A konyha, a fürdőszoba, a nappali vagy épp a terasz burkolásához keresi az ideális szakembert a fővárosban? Cégünkre mindenben számíthat, méghozzá rendkívül kedvező feltételekkel, ezért érdemes hozzánk fordulnia! 

Konyha és fürdőszoba burkolás Budapesten

fürdőszoba burkolás

A konyha és a fürdőszoba burkolása minden esetben külön figyelmet érdemel, hiszen ezekben a helyiségekben sokszor speciális körülmények uralkodnak, amik nem szabad, hogy kárt tegyenek a burkolatokban. Előfordulhat kifröccsenő víz, nagy páratartalom, de a fürdőszoba és a konyha burkolásánál a könnyű tisztíthatóság is rendkívül fontos. Ennek érdekében mindenképp olyan burkolatokat érdemes választani, amiknek a felületéről egy mozdulattal letörölhetjük a szennyeződéseket, ezért is népszerű például a vinyl padló, a járólap és a csempe. Ezeknek a termékeknek általában az ára is kedvező, mégis hosszú élettartamúak és nem sérülékenyek. Konyha és fürdőszoba burkolást Budapesten többen is vállalnak, azonban az elrontott kivitelezés nehezen javítható, ezért megéri megbízható referenciákkal rendelkező csapatot választani. Ha Ön biztosra szeretne menni, érdemes hozzánk fordulnia és pontos árajánlatot kérnie akár fürdőszoba, akár konyha burkolására Budapesten

Nappali, terasz és lépcső burkolás Budapesten

nappali burkolásA fenitek mellett természetesen a nappali burkolásáról sem szabad megfeledkezni, hiszen ez az egyik legfontosabb helyiség a házban. Ide már bátran választhatunk melegburkolatokat, mint például a laminált padló, a parketta vagy akár a szőnyeg. Ha a lakás emeletes, akkor a lépcső burkolásánál fontos a csúszásmentesítés, illetve lépcsőszőnyeg esetén a megfelelő rögzítés, hogy ne legyen balesetveszélyes a közlekedés. Amennyiben a terasz felújítása is aktuálissá vált, akkor a terasz burkoláshoz mindenképp kültéri burkolatra van szükség, ami ellenáll az időjárás viszontagságainak, a fagynak, a csapadéknak és persze a tűző napsütésnek is. 

Ha felkeltettük érdeklődését, és profi céget keres otthona új burkolatainak lefektetéséhez, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a részletekért akár még ma! Munkatársaink készséggel állnak rendelkezésére a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolnak a kérdéseire, valamint időpontot is tud egyeztetni velük.

Minőségi burkolás Budapesten? Válasszon bennünket!

burkolás Pest megyébenBurkoló Budapesten és Pest megyében, kedvező árakkal, rövid határidővel, minőségi munkával!

burkolás Pest megyében, illetve Budapesten meglehetősen gyakori, hiszen az ingatlanpiac forgalmának folyamatos emelkedése, a felújítási támogatások és hitelek, valamint természetesen az igény, hogy szebb és jobb környezetben élhessünk, a fővárosban a legerősebb. Ennek okán gyakorlatilag nincs olyan hónap az évben, amikor leállnának a felújítások, de az építkezések is csak a leghidegebb időszakokban szünetelnek. Egy jó burkolónak tehát mindig van dolga, hiszen a fürdőszobák, konyhák és padlók rengeteg feladatot biztosítanak, ám a megrendelő feladata olyan burkolót találni, aki valóban kiemelkedően jó minőségű végeredményt képes produkálni. Ez a probléma akár hosszú időt is igénybe vehet, ráadásul van esély arra is, hogy a kész munka egyáltalán nem nyeri el a megrendelő tetszését, sőt, anyagi kárt okoz, ám nem lehetetlen, csupán körültekintőnek kell lenni, és lehetőleg olyan burkolót választani, aki számos és kiváló minőségű referenciával rendelkezik.

Hidegburkolás mesterfokon

budapesti hidegburkolohidegburkolás komoly szakértelet és gyakorlatot igénylő munka; míg a laminált parketta - azaz az úgynevezett melegburkolatok - lerakása akár házilag is megoldható, a csempék és a padlólapok már egészen más nehézségi fokozatba tartoznak. Könnyű felismerni a mesterfokon végzett hidegburkolást: egyenletes, sima, nincsenek kiemelkedő, vagy épp besüllyedő szakaszok, a burkolólapok közötti rések egyenletesek és simák, és persze a hidegburkolás ára sem kimagasló, hiszen egy valódi mester a vásárlói elégedettségét és a "szájról szájra terjedő" hírnevet tartja a legfontosabbnak, és persze az elkészült fürdőszobát, ami első pillantásra is önmagáért beszél. Amennyiben Ön is felújítja az otthonát, és olyan budapesti hidegburkolót keres, aki Pest megye egész területén vállalja a burkolat szakszerű kialakítását, nem érdemes tovább folytatnia a keresést, hiszen nálunk a legjobb helyen jár - erre bizonyíték számtalan ügyfelünk elégedettsége, és természetesen referenciáink, amelyek megtekinthetőek honlapunkon!

Burkolás előtti bontási munkálatok elvégzését is vállaljuk!

burkolás előkészítéseTermészetesen a burkolás nem történhet meg az előzetes munkálatok elvégzése nélkül, azaz a bontási munkákat mindenképp el kell végezni, mielőtt az új burkolat felkerülhetne a helyére. A burkolás előkészítése csaknem ugyanolyan fontos és szakértelmet igénylő feladat, mint maga a burkolás, mivel ez alatt nem csupán a "rombolást" kell érteni, hiszen már a csempe leverésekor is ügyelni kell arra, hogy a fal ne sérüljön olyan módon, hogy az lehetetlenné tegye az egyenletes burkolatfelhelyezést. Ez után természetesen elő kell készíteni a felületet az új burkolat fogadására, ami csak akkor könnyű, ha a bontási munkákat szakszerűen végeztük el. A burkolás előkészítése a felület portalanításával ér véget, hiszen a ragasztóanyag kizárólag teljesen pormentes felületen képes tökéletesen megtapadni.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, tekintse meg referenciáinkat, ha pedig kérdése lenne, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén, kérjen árajánlatot, majd bízzon meg bennünket a burkolással!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax