Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Burkolás Budapesten igényesen, rövid határidővel! 

Burkolás BudapestenBurkolás Budapesten szakszerűen, rövid határidővel. Minőségi munkánkkal otthona szép és igényes lesz, bízza ránk bátran a kivitelezést!

Sok ingatlannal kapcsolatban már nem lehet várni a burkolatok lecserélésére, ugyanis a hiányos, megviselt felületek igencsak lehangoló látványt nyújtanak. Ahhoz, hogy a felújítás után igényes és egységes legyen az összkép, mindenképp szakemberekre kell bízni a munkálatokat. Amennyiben Ön is keres a fővárosban profikat a burkoláshoz, ne kutasson tovább, mert csapatunk a maximumot nyújtja a megrendelőknek! 

Ügyfeleinknek a legjobbat nyújtjuk a munkánk során, a végeredménnyel garantáljuk, hogy elégedett lesz. A szakszerű kivitelezésnek köszönhetően otthona ismét szép és igényes lehet. Nem csupán a minőségért éri meg bennünket választani, hanem a kedvező díjakért is. Budapesten a burkolás áraink lehetővé teszik, hogy megbízható szolgáltatásunk bárki számára könnyedén, anyagi akadályok nélkül elérhető legyen. A munkálatokhoz a legkiválóbb anyagokat használjuk fel, emellett a rövid határidőkre is odafigyelünk.

Melegburkolás

MelegburkolásHa régi PVC-t szeretne felszedetni, és szőnyeg vagy laminált padlóra váltana, esetleg más elképzelései lennének e téren, ez esetben is számíthat ránk, ugyanis melegburkolással is foglalkozunk. Ez óriási előny, hiszen nem kell különböző szakembereket felkeresni a felújítási feladatok elvégzéséhez. Velünk a hideg és melegburkolás Budapesten egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, mindenképp megéri a szolgáltatásainkat választani.

Ennél a szolgáltatásunknál is számolhat a korrekt, reális melegburkolás árakkal. Cserébe minőségi munkát végzünk, erről pedig a honlapunkon található referenciaképek is tanúskodnak. Érdemes körbenézni, számos korábbi projektünket megtekintheti, így előzetesen is megbizonyosodhat munkánk magas színvonaláról.

Csapatunk százszázalékban igazodik a megrendelők elképzeléseihez. Bármilyen igényt tudunk teljesíteni, a burkolás kivitelezésének kizárólag az Ön fantáziája szabhat határt. Közreműködésünkkel könnyedén megvalósíthatja álmai otthonát, végre olyan ingatlanban élhet, ami megfelel az elvárásainak.

Fürdőszoba, konyha és nappali burkolás

nappali burkolásA munkálatok során nagyon fontos az alapanyagok körültekintő kiválasztása. Konyha és fürdőszoba burkolásnál például mindenképp olyan megoldásokra van szükség, amik könnyen tisztíthatók, emellett a csúszásmentességet is célszerű előtérbe helyezni. A csúszós burkolatok szinte állandó veszélyt jelentenek, nem érdemes kockáztatni.

nappali burkolás során érdemes magas kopásállósággal rendelkező anyagot választani. Ez az a helyiség, ami központi szerepet tölt be az ingatlanban élők mindennapjaiban, számos fontos esemény történik itt. Ahhoz, hogy az intenzív igénybevételt bírja a burkolat, és évekkel később is szép legyen, mindenképp oda kell figyelni a masszív, strapabíró anyagok beszerzésére.

Bízza ránk bátran a nappali, fürdőszoba, konyha burkolását, legyen Önnek is szép, igényes az otthona! Kedvező burkolás árainkért cserébe valóban színvonalas kivitelezést biztosítunk. Weboldalunkon a referenciáinkon kívül bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Burkoló Pest megyében, megbízható munkával!

burkolás Pest megyébenBurkolót Budapesten találni nem mindig egyszerű, de szerencsére nem is lehetetlen: forduljon hozzánk, ha megbízható szakemberre van szüksége! 

Aki mostanában vágott bele otthona felújításába, bizonyára tapasztalta, hogy nem könnyű megbízható, és elfogadható áron dolgozó szakembereket találni, főleg a fővárosban. Ez igaz a festésre, a villanyszerelésre, de a burkolásra is. Ön is ebben a cipőben jár? Forduljon hozzánk, és találjon egyszerűen megbízható burkolót Pest megyében

Amellett, hogy kevés a szakember, sajnos gyakran előfordul az is, hogy a fővárosban sokkal drágábban dolgoznak, mint az ország más részein. Azonban cégünk kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a burkolás áraink megfizethetőek, korrektek legyenek, így ügyfeleinknek nem kell tartaniuk súlyos anyagi tehertől. A ránk bízott munkát mindig a legjobb tudásunk szerint végezzük, és a lakás bármelyik helyiségéről is legyen szó, igyekszünk a lehető legszebb végeredményt elérni, ami hosszú távon is mutatós marad. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni. 

Fürdőszoba burkolás: kis helyiség, nagy munka

fürdőszoba burkolásHa tökéletes, mutatós végeredményt szeretnénk, akkor minden helyiség burkolása sok időt és energiát igényel, azonban sokszor a fürdőszobában kell szembenéznünk a legtöbb kihívással. Nézzük, miért!

A fürdőszoba általában viszonylag kis alapterülettel rendelkezik, de pont emiatt gyakran zegzugos is: oda kell figyelni a vízvezetékek helyére, illetve a kád burkolása sem tartozik a legegyszerűbb feladatok közé: a szélekhez és a sarkokhoz pontosan méretre kell vágni a csempéket, mert a végeredményben már néhány milliméteres eltérés is észrevehető lesz. Ezért fontos, hogy a fürdőszoba burkolásához minden esetben megbízható, tapasztalt céget keressünk, ami pontos, precíz munkát végez. A Burkolás Express egyik fő tevékenysége a fürdőszoba burkolás Pest megyében. Vállaljuk a padló, a falak és a kád burkolását is, méghozzá megfizethető fürdőszoba burkolás árakon. Érdemes felvenni velünk a kapcsolatot, munkatársaink szívesen adnak bővebb tájékoztatást. 

Konyha burkolás: ránk számíthat!

konyha burkolásSok otthonban tartozik a legfontosabb helyiségek közé a konyha. Gyakori, hogy itt zajlanak a családi események, hiszen ezek általában étkezéssel vannak összekötve, és így itt tartózkodnak a vendégek is. A helyiség kialakítása ezért különleges figyelmet érdemel, és fontos, hogy a konyha burkolása megfeleljen a legmagasabb szintű igényeknek is. 

A konyha padlóburkolatának kiválasztása során érdemes strapabíró, nagy teherbírású megoldást keresni, amiben nem tesz kárt, ha véletlenül leejtünk valamit. Fontos a csúszásmentesség, hiszen előfordulhat kifröccsenő víz, és a forró edények, ételek miatt különösen veszélyes lehet az elcsúszás. Konyha burkolását Budapesten sokan vállalják, de ha mutatós és tartós eredményt szeretne, akkor érdemes ránk bíznia magát ezzel kapcsolatban is! 

Amennyiben bővebb tájékoztatást szeretne kérni szolgáltatásainkról, a fürdőszoba vagy a konyha burkolás árakról, ne habozzon, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken

Burkolás Budapesten

Burkolás BudapestenBurkolás Budapesten, minden kerületben és a környező településeken, magas minőségben, de kedvező áron - forduljon hozzánk, ha hidegburkolatról van szó!

Burkolót keres, de a lehető legjobb minőség mellett fontos a kedvező ár is? Netán a bontási munkálatokat, illetve a sitt elszállítását is szeretné ugyanarra a csapatra bízni? Érdemes ez esetben bennünket választania, mert burkolást Pest megyén belül bárhol vállalunk!

Burkolót Pest megyében viszonylag egyszerű találni, ám sok az olyan "rémtörténet", amelyek azt ecsetelik, milyen szörnyű végeredményt hagytak maguk után a munkások, illetve mennyire magas összegeket kell kifizetni még egy középszerű munkáért is. Ez azonban nem törvényszerű, hiszen sok olyan mesterember is él Magyarországon, aki ad a munkájára, és nem egyetlen nyár alatt akar meggazdagodni, hanem tisztában van a munkája értékével. Amennyiben bennünket választ, számos burkolási munkát elvégzünk, méghozzá kiváló minőségben és elérhető áron.

És most lássuk, mely burkolási feladatok elvégzésére kérhet fel bennünket!

Lakás és ház burkolás

lakások burkolásCsaládi házak és lakások burkolásakor számos feladat elvégzését vállaljuk, amelyek a profilunkba tartoznak, így a padlólapok szakszerű lerakását, a fürdőszoba és a konyha burkolását teljes körűen, illetve igény esetén más helyiségek burkolatai - akár díszburkolatok - felhelyezésében is számíthat ránk. Lényeges, hogy akár panellakások burkolását is vállaljuk, a minőség pedig ebben az esetben is a tőlünk megszokott, azaz kiváló lesz.

A konyhák, folyosók és fürdőszobák burkolása már-már alapfeladat a számunkra, de, ahogy a mondás is tartja, "jó pap is holtig tanul", és az újabbnál újabb burkolattípusok megjelenéséhez nekünk is alkalmazkodnunk kell. A legújabb trend a lakberendezésben a különféle mintákkal és formákkal készülő gipszburkolat, ami technológiáját tekintve hasonlít a stukkóhoz, ám minden egyébben a lehető legkorszerűbb. Egyre gyakrabban találkozunk ezzel mi is, és mivel az ügyfeleink elképzeléseihez igazodunk, e gipsz burkolatok felrakásának minden trükkjét is elsajátítottuk. Egy lakás burkolatai tehát már nem csak a vizes helyiségekben találhatóak meg, de a hálószobában és a nappaliban is, és ezek kapcsán is érdemes bennünket választani!

Terasz és nappali burkolás

hideg burkoláhideg burkolás azonban nem csak az ingatlanon belül lehet szükséges, de sokszor kültéren végzendő munkák kapcsán is keresnek bennünket. A terasz burkolására sokan használnak fát és más, a fához hasonlító kompozitanyagokat, ám a legnépszerűbb még mindig a hidegburkolat, hiszen mindennél tartósabb. Ilyen esetekben azt szoktuk javasolni, hogy a megrendelő a nappali burkolatával megegyező, ám fagyálló burkolatot válasszon, mert így gyakorlatilag összekötheti a kintet a benttel, a kertet a nappalival. Szerencsére nem lehetetlen ugyanolyan burkolatot vásárolni a teraszra és a nappaliba is, de, ha mégsem sikerülne, ebben is állunk ügyfeleink rendelkezésére, köszönhetően kiterjedt kapcsolatrendszerünknek, sőt, akár kedvezmények kiharcolásában is számíthatnak ránk.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődését, és szeretne bennünket megbízni a hideg burkolással Pest megyében, illetve, ha kérdése lenne tevékenységünkkel és burkolási árainkkal kapcsolatban, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

Burkolás mesterfokon!

hideg burkolásBurkolás mesterfokon, megbízható szolgáltatás, profi szakemberek, kedvező feltételek, igényes munkavégzés, kerülje el a burkolatjavítást!

A hideg burkolás kivitelezését nem lehet a véletlenre bízni, ennek ellenére egyesek belevágnak tudás hiányába is a munkálatokba. Sajnos előfordulhatnak olyan, a gyakorlatlanságból fakadó kivitelezési hibák, amik rendkívül rontják esztétikailag az összképet. Az utólagos javítás hosszadalmas, drága. Célszerű, már az első pillanattól kezdve olyan profi burkolót találni, akinek kellő rutinja, tapasztalata van, így nem jelenthet számára nehézséget minőségi, pontos munkát végezni. Amennyiben Ön még nem talált megfelelő szakembereket a hideg burkoláshoz, ne kutasson tovább, mert jó helyen jár!

A burkolásban élen járunk. Precíz, igényes munkát végzünk, erről pedig referenciáinkerenciáink is tanúskodnak. Ha minket választ, nem kell aggódni az utólagos javítás miatt, ügyfeleinknek rengeteg időt és pénzt spórolunk meg a színvonalas kivitelezéssel. A min

őség mellett a rövid határidőkre is odafigyelünk, hamar végzünk a feladatokkal, így Önnek nem kell heteket várnia arra, hogy élvezhesse a szép burkolat látványát.

A lakásfelújítás velünk könnyebb, az anyagbeszerzésről is gondoskodunk

lakásfelújításA precíz burkolás fontos része még a minőségi alapanyag felhasználása. Az ügyfelek közül sokan nem igazán tudják, hogy miről ismerhetik fel a megfelelő csempéket, burkolóanyagokat, ráadásul egy komplett lakásfelújítás során nem igazán van lehetőség arra, hogy még a vásárlással is foglalkozzanak. 

Velünk még az anyagbeszerzés sem jelenthet problémát! Budapesten burkoló csapatunk gondoskodik a megfelelő anyagok megvásárlásáról is, így elkerülheti, hogy véletlenül rossz burkolóanyagokat, ragasztókat válasszon, és még időt és energiát is spórolhat velünk.

Budapesten a burkolás során így az anyagválasztással sem lehetnek problémák. Tisztában vagyunk azzal, hogy melyek azok a megbízható helyek, ahonnan megéri beszerezni az alapanyagokat. A strapabíró, masszív csempékkel, burkolókkal esztétikus, szerkezetileg is hibátlan munkát tudunk kiadni a kezünkből. Évekkel később sem érhetik kellemetlen meglepetések az alapanyagok hibái miatt. Garantáljuk, hogy maximálisan elégedett lesz a végeredménnyel.

Burkolás előtti bontási munkák és sittszállítás!

fürdőszoba burkolásTeljeskörű szolgáltatásunk tartalmazza még a burkolás előtti munkálatokat is. Gondoskodunk a bontásról és a sittszállításról egyaránt. Sokkal könnyebb és gyorsabb velünk a konyha vagy a fürdőszoba burkolás, mert egy csapat foglalkozik mindennel. Nem kell külön szakembereket, szolgáltatókat keresnie a burkolással kapcsolatban felmerülő feladatokhoz. Ez szintén fontos szerepet tölt be abban, hogy ügyfeleinknek minél könnyebb legyen a helyzetük a lakásfelújítás során.

Velünk csak előnyökre tehet szert, válassza Ön is a kényelmesebb, gyorsabb megoldást a fürdő vagy a konyha burkoláshoz, és bízza ránk bátran a munkálatokat! Weboldalunkon bővebb információkat is talál rólunk, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. A korrekt, reális árakról sem feledkezünk meg, nálunk nem kell mélyen a pénztárcába nyúlnia ahhoz, hogy élvezhesse a minőségi burkolat látványát. Ha kérdései lennének, vagy szeretné igénybe venni a szolgáltatásunkat, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken! Készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

 

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax