Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Szabadidőnk jelentős részét a nappaliban töltjük, akár egyedül akár családunk és barátaink társaságában, sok fáradsággal és még több pénzzel kialakítva a tökéletes helyiséget. Éppen ezért a nappali burkolás nagy szakértelmet és odafigyelést kíván. Mint mindenhol máshol, a nappaliban végrehajtandó burkolási munkálatok is a tervezéssel kezdődnek.

A nappali burkolásánál számtalan típusú és stílusú anyagban gondolkodhatunk, az egyedi elképzeléseknek semmi sem szab határt. A különböző színek és textúrák precíz összeválogatásával sokkal izgalmasabbá tehetjük a teret, de mindig jó, ha van konkrét kialakult elképzelésünk, amit követni tudunk az egész házban. Nem mindig érdemes az aktuális trendek szerint alakítani a tereket, hiszen azok gyorsan változnak, jobb választás a klasszikus elemeket vegyíteni a saját ízlésünkkel.

Felújításba vagy építkezésbe fogna? Bízza ránk a nappali burkolást! Összeszokott csapatunkban és több éves tapasztalatunkban nem fog csalódni! Kérdés esetén és árajánlatért is bátran keressen minket a közzétett elérhetőségeinken!

A fürdőszoba legjellemzőbb tulajdonsága, hogy ebben a helyiségben a legmagasabb a lakásban a páratartalom, illetve itt van a legnagyobb esélye annak, hogy vizes legyen a padló, és rendszerint az is lesz. A vízről pedig tudvalevő, hogy a legapróbb rést is képes könnyedén megtalálni és be is folyik rajta. Éppen ezért a fürdőszoba burkolásra kiemelet figyelmet kell fordítani, roppant precíznek kell lennie minden részletnek!

A fürdőszoba burkolás során az egyik legfontosabb kérdés a csempékkel borított falrész magassága, hogy hol kezdődjön a puszta fal, ha egyáltalán van igény üres falrészre. Ha a teljes fal burkolásra kerül, akkor nagyon sokan azt várják ettől a módszertől, hogy távol fogja tartani a penészt, holott ez pusztán önmagában nem elég, a megfelelő szellőzést is biztosítani kell. A padlóburkolat kiválasztása is fontos momentum, mert sem a mosdókagyló, sem a zuhanyfülke vagy a kád nem tudja annyira uralni a fürdőszoba stílusát, mint a burkolat.

Éppen fürdőszoba burkolás előtt áll, de még nem találta meg a megfelelő szakembert a munkára? Akkor bízza ránk! Számtalan referenciamunkánk között böngészhet, ahonnan nem csak ihletet meríthet, de megbizonyosodhat róla, hogy tőlünk csak a legjobb munkára számíthat! Kérdéseivel bátran keressen minket a feltüntetett elérhetőségeinken!

Amikor teraszburkolásra kerül a sor, a burkolatra és a segédanyagokra sokkal nagyobb figyelmet kell fordítani, mint a beltéri munkálatok esetében. Azért van szükség a szokottnál is nagyobb odafigyelésre, mert ez a terület folyamatosan ki lesz téve az időjárás viszontagságainak, ami az esztétikai hibákon túl balesetveszélyes helyzeteket is teremthet.

Mindig bízzuk szakemberre a feladatot, mert nem várt esetek is felmerülhetnek, főleg ha a felújítandó terasz régi. Nem érdemes spórolni sem az anyagon, sem pedig a segédanyagokon, a kivitelezéshez pedig speciálisan kültérre tervezett burkolatot használjunk, mert az sokkal ellenállóbb! Körültekintő és szakszerű burkolással hosszú évekig elégedettek lehetünk a teraszburkolás eredményével.

Ha Önnek is szüksége van egy megbízható cégre a terasz burkolásához, nálunk jó helyen jár! Amennyiben szükséges, a burkolás előtti bontási munkákat is vállaljuk, a keletkezett hulladékot és sittet elszállítjuk! Keressen minket elérhetőségeink egyikén!

Unja a régi konyháját, és szeretné kicsit felfrissíteni azt? A legfrissebb irányzatokból válogatva Ön is megvalósíthatja álmai konyháját! Már egy kis változtatás is látványos lehet. Ha nem szeretne mindent felforgatni, a konyhaburkolás jó döntésnek bizonyulhat.

A konyhaburkolás magába foglalja a padló, valamint a falak burkolatának cseréjét, illetve felújítását. A 2019-es konyhatrendek meghatározó irányelvei a minimalizmus és a természetesség. A natúr, természetes anyagból készült felületek igazán divatosak, melyet a konyhaburkolás területén is lehet erősíteni. Arra kell ügyelni, hogy mellőzzük a mintákat, törekedjünk a minél letisztultabb megjelenésre. A színekben a kontrasztok hódítanak, nyugodtan lehet a meglévő színektől elütő árnyalatokat választani. Igazán divatosak a kék, a fekete, a zöld árnyalatai, pontosabban a tengerészkék és a méregzöld, amik pirossal nagyon látványosak lesznek.

Keressen fel minket bizalommal, ha szeretné a konyhaburkolást megbízható szakemberek kezébe adni! A megadott elérhetőségeink egyikén kérjen árajánlatot tőlünk!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax