Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

diagonál falburkolásdiagonál falburkolás és padló burkolás az igényes burkolat elkészítésének egyik módja. A burkolat nemcsak igényes lesz, hanem dekoratív is.

A burkolásnak különböző típusait tudjuk megkülönböztetni, például az alapján, hogy a csempéket, járólapokat hogyan helyezik a burkolni kívánt felületre. A diagonál falburkolás, illetve padló burkolás az a típusú hidegburkolás, amikor a burkolólapok átlósan sorakoznak egymás mellett. A szakember a burkolólapokat a padlóra nem a fal mellé, azzal párhuzamosan teszi le, hanem úgy, hogy a lapok a fallal 45 fokot zárjanak be. Ennek az elhelyezésnek köszönhetően a lapok rombusz alakban helyezkednek el. A háló burkolással szemben a diagonál falburkolás egyértelmű előnye az optikailag tágasabb tűnő tér. Nem véletlenül javasolják és alkalmazzák sok, olyan helyszínen, ahol egy kisebb teret szeretnének nagyobbnak mutatni. A fürdőszobákban kifejezetten előnyös döntés. A burkolólapok elhelyezése dekoratív és a térre is pozitív hatással van, azzal azonban számolni kell a megrendelőnek, hogy az anyagszükséglet és ezzel együtt az anyagköltség is valamivel nagyobb, hiszen több burkolólapra van szükség egy ilyen mintához.

diagonál falburkolásnál és a padló burkolásnál a tökéletes eredmény eléréséhez az is fontos, hogy a burkolólapok mérete, színe és mintája is passzoljon. Az összkép a berendezéssel és a burkolattal együtt lesz mutatós, ha hozzáértéssel tervezik meg őket.

A diagonál falburkolásban profi szakemberekkel dolgozunk, akik a csapatunk minőségi szolgáltatásait tudják garantálni Önnek is. A padló és a falburkolásban is kiváló munkát végzünk, legyen szó az étkező, a konyha vagy a fürdőszoba hidegburkolásáról. Ha szeretne új burkolatot a régi helyett, felújít vagy építkezik, akkor forduljon bizalommal hozzánk és mi hamarosan megkezdjük a kivitelezést! A diagonál falburkolás és padló burkolás lehetőségeiről kérje részletes tájékoztatónkat, majd pedig az árajánlatunkat! A weboldalon megtalálja a telefonszámunkat, amin elér minket, de üzenetre is válaszolunk.

burkolás árakBurkolás áraink megfizethetőek, az általunk végzett munka pedig kifogástalan és hosszú távon megőrzi szépségét! Keressen minket Ön is bizalommal! 

Egy ügyeskezű ember bizony sok mindent meg tud csinálni a lakásfelújítás során, azonban vannak olyan dolgok, amiket jobb szakemberre bízni. A burkolás is ezek közé tartozik, több dolog miatt is. Egyrészt nagy a kockázat: ha nem sikerül szépen, akkor vagy visszabontjuk, ezzel kockáztatva a burkolat épségét, vagy megbékélünk a nem tökéletessel. Másrészt viszont rengeteg energiát és időt spórolhatunk, ha a burkolást szakemberre bízzuk. Ráadásul, a burkolás árak megfizethetőek, egyáltalán nem kell tartani súlyos anyagi kiadástól. Mit is jelent ez pontosan?

Természetesen, a burkolás árak sok mindentől függenek, látatlanban egyetlen munkáról sem lehet megmondani, hogy pontosan mennyibe fog kerülni. Egyrészt tudni kell, hogy szükség van-e bontásra. Ez új építésű lakások esetében nyilvánvalóan nem fog kelleni, de az is megesik, hogy a régi burkolat már el lett távolítva. A burkolás árakat befolyásolja az is, hogy az aljzat milyen állapotú. Ha szükséges az aljzatkiegyenlítés, az emeli a költségeket, viszont, ha a szakember úgy ítéli, hogy a burkolat megfelelően lefektethető, akkor picit könnyebb a helyzet. A vízzáró szigetelés szintén plusz kiadást jelent. Természetesen lényeges az is, hogy pontosan milyen burkolásra van szükség: a normál fal és padló burkolásnál kicsit drágább a diagonál fal és padlóburkolás, de teljesen már burkolás árakkal kell számolni, ha lépcsőt vagy zuhanytálcát kell burkolni, esetleg kádfalazásra van szükség a kád beépítése során. A szilikonozás nem emel jelentősen a költségeken, de azért érdemes számolni vele. 

burkolás árak általában Ft/m2-ben vannak meghatározva. Értelemszerűen, a nagyobb helyiségek burkolása emiatt arányosan többe is kerül. Egyes cégeknél befolyásolja a burkolás árakat az is, hogy ha esetleg hétvégén vagy az esti órákban kell elvégezni a munkát, erre mindenképpen érdemes rákérdezni. 

Az elmúlt időszakban jelentősen megnőttek a lakásfelújítások költségei, de cégünk továbbra is kedvező burkolás árakon dolgozik. Tudjuk, hogy mindenkinek fontos, hogy a szolgáltatás, amit igénybe vesz, mennyibe kerül, és mi e tekintetben is igyekszünk megfelelni ügyfeleink elvárásainak. A kiváló ár-érték arány nálunk alapvető! A fent felsorolt, számtalan, a burkolás árakat befolyásoló tényező miatt látatlanban sajnos nem tudunk pontos árajánlatot adni, ám személyes helyszíni felmérést követően igen. Az így kikalkulált, és az ügyfelünk által is elfogadott áron a későbbiekben nem változtatunk, aki ránk bízza a munkát, annak nem kell tartania rejtett költségektől, utólagos áremeléstől. 

Amennyiben sikerült felkeltenünk az érdeklődését, tekintse meg a honlapunkon található, tájékoztató árlistánkat! Ha kérdése van a burkolás árakról vagy szeretne időpontot egyeztetni a helyszíni felmérésre, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeink bármelyikén, munkatársaink szívesen állnak rendelékezésére akár még ma! 

HidegburkolásHidegburkolás nagy tapasztalattal, igényesen kivitelezve, megfizethető áron, teljes körű szolgáltatás keretein belül! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is! 

Otthonunkban a burkolatokat két csoportra oszthatjuk: meleg-, illetve hidegburkolatok. Általában minden lakásban megtalálható mind a két típus. Előbbi a szobákban, utóbbi pedig a mellékhelyiségben, a fürdőszobában és a konyhában, valamint a teraszon. A kivitelezés során a nagyobb feladatot mindenképp a hidegburkolás jelenti, ugyanis a burkolóanyagok keménysége és merevsége miatt speciális eszközök és szaktudás szükséges a lerakáshoz. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a hidegburkolást, a bontástól kezdve, egészen a kész burkolat átadásáig. 

hidegburkolás során az első feladat mindig a bontás. A meglévő burkolatot maradéktalanul el kell távolítani, és elő kell készíteni az aljzatot. Fontos, hogy a hidegburkolás megkezdése előtt be kell fejezni a gépészeti szereléseket, vezetékezést, kivéve a kapcsolók, csaptelepek, konnektorok elhelyezését. Sok energiát megspórolhatunk, ha a festésre is előbb kerül sor, mert ebben az esetben nem szükséges a burkolat lefedése. Ahhoz, hogy a hidegburkolás szép és tartós eredményt adjon, egyenletes, repedésmentes felületre van szükség. Ehhez először a nagyobb repedések javításával kell foglalkozni: a meglévő repedést kimélyítjük, és rá merőleges irányban, nagyjából 25 cm-enként "vájatokat" készítünk. A repedések tisztítása után az egészet betonragasztóval töltjük fel. Száradás után mélyalapozóval vonjuk be a teljes felületet, majd aljzatkiegyenlítő réteg készítésével gondoskodunk a maximális simaságról. Száradás után következhet az új burkolat felragasztása. A tökéletes hidegburkoláshoz elengedhetetlen a pontos mérés és vágás, ám egy gyakorlott szakember számára nem jelent gondot a burkolat igényes, és minél kevesebb veszteséggel járó kivitelezése. A ragasztóanyag összekeverése után következik a csempék vagy járólapok felhelyezése, a ragasztó kötési idejének lejárata után pedig elvégezzük a fugázást. A felesleges fugaanyagot a csempék vagy járólapok széléről vizes szivaccsal eltávolítjuk. Teljes száradás után a hidegburkolás kész, és a helyiség használatba vehető. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik hidegburkolásban, és kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rövid határidőn belül igyekszünk teljesíteni minden megbízást, és kedvező áron dolgozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségre és a tartósságra, ezért minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Természetesen minden megrendelés más, nincs két egyforma megbízás, így érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni. Legyen szó akár a konyha, akár a fürdőszoba, a terasz burkolásáról,  akár egy teljes körű lakásfelújításról, ránk számíthat! 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a hidegburkolás kapcsán, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, bátran tegye fel nekik a felmerülő kérdéseit! 

 

burkolás árakburkolás árakat több dolog befolyásolja. A kedvező árakat garantáljuk a hozzánk forduló ügyfeleknek!

A hidegburkolásra három, alapvető okból lehet szükség. Az egyik, a meglévő, régi burkolat felújítása, a másik a meglévő burkolat javítása, végül a harmadik a teljesen új burkolat lerakása. A munka jellege is hatással van arra, hogy a megrendelőnek milyen burkolás árakkal kell számolnia. A megrendelés előtt árajánlatot kell kérni, pontosan azért, hogy ne érjék váratlan meglepetések az ügyfelet. Az árajánlat védi a megrendelőt a csalásoktól, hiszen hivatkozhat rá és le tudja ellenőrizni is, hogy milyen tételek szerepeltek a listában.

burkolás árakba beletartozik a burkolóanyag mennyisége, a burkolni kívánt felület nagysága alapján. A négyzetméter per anyag árak meghatározása a jellemző. A burkolóanyag mellett a munkaidő és a szolgáltatás díja is beletartozik a végső összegbe. A kiszállási díjakkal is számolni kell általában. Minden megrendelőnek ajánlott figyelni arra is, hogy a megrendelt árajánlat a nettó vagy a bruttó összeget tartalmazza e.

Kérjen árajánlatot az elérhetőségeinken hidegburkolásra!

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax