Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

HidegburkolásHidegburkolás nagy tapasztalattal, igényesen kivitelezve, megfizethető áron, teljes körű szolgáltatás keretein belül! Forduljon hozzánk bizalommal Ön is! 

Otthonunkban a burkolatokat két csoportra oszthatjuk: meleg-, illetve hidegburkolatok. Általában minden lakásban megtalálható mind a két típus. Előbbi a szobákban, utóbbi pedig a mellékhelyiségben, a fürdőszobában és a konyhában, valamint a teraszon. A kivitelezés során a nagyobb feladatot mindenképp a hidegburkolás jelenti, ugyanis a burkolóanyagok keménysége és merevsége miatt speciális eszközök és szaktudás szükséges a lerakáshoz. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk a hidegburkolást, a bontástól kezdve, egészen a kész burkolat átadásáig. 

hidegburkolás során az első feladat mindig a bontás. A meglévő burkolatot maradéktalanul el kell távolítani, és elő kell készíteni az aljzatot. Fontos, hogy a hidegburkolás megkezdése előtt be kell fejezni a gépészeti szereléseket, vezetékezést, kivéve a kapcsolók, csaptelepek, konnektorok elhelyezését. Sok energiát megspórolhatunk, ha a festésre is előbb kerül sor, mert ebben az esetben nem szükséges a burkolat lefedése. Ahhoz, hogy a hidegburkolás szép és tartós eredményt adjon, egyenletes, repedésmentes felületre van szükség. Ehhez először a nagyobb repedések javításával kell foglalkozni: a meglévő repedést kimélyítjük, és rá merőleges irányban, nagyjából 25 cm-enként "vájatokat" készítünk. A repedések tisztítása után az egészet betonragasztóval töltjük fel. Száradás után mélyalapozóval vonjuk be a teljes felületet, majd aljzatkiegyenlítő réteg készítésével gondoskodunk a maximális simaságról. Száradás után következhet az új burkolat felragasztása. A tökéletes hidegburkoláshoz elengedhetetlen a pontos mérés és vágás, ám egy gyakorlott szakember számára nem jelent gondot a burkolat igényes, és minél kevesebb veszteséggel járó kivitelezése. A ragasztóanyag összekeverése után következik a csempék vagy járólapok felhelyezése, a ragasztó kötési idejének lejárata után pedig elvégezzük a fugázást. A felesleges fugaanyagot a csempék vagy járólapok széléről vizes szivaccsal eltávolítjuk. Teljes száradás után a hidegburkolás kész, és a helyiség használatba vehető. 

Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik hidegburkolásban, és kedvező feltételekkel állunk ügyfeleink rendelkezésére. Rövid határidőn belül igyekszünk teljesíteni minden megbízást, és kedvező áron dolgozunk. Kiemelt figyelmet fordítunk a magas minőségre és a tartósságra, ezért minden szempontból megéri hozzánk fordulni. Természetesen minden megrendelés más, nincs két egyforma megbízás, így érdemes velünk felvenni a kapcsolatot és pontos árajánlatot kérni. Legyen szó akár a konyha, akár a fürdőszoba, a terasz burkolásáról,  akár egy teljes körű lakásfelújításról, ránk számíthat! 

Amennyiben az Ön érdeklődését is felkeltettük a hidegburkolás kapcsán, keressen minket bizalommal bővebb tájékoztatásért! Munkatársaink szívesen állnak rendelkezésére a megadott elérhetőségeink bármelyikén, bátran tegye fel nekik a felmerülő kérdéseit! 

 

burkolás árakburkolás árakat több dolog befolyásolja. A kedvező árakat garantáljuk a hozzánk forduló ügyfeleknek!

A hidegburkolásra három, alapvető okból lehet szükség. Az egyik, a meglévő, régi burkolat felújítása, a másik a meglévő burkolat javítása, végül a harmadik a teljesen új burkolat lerakása. A munka jellege is hatással van arra, hogy a megrendelőnek milyen burkolás árakkal kell számolnia. A megrendelés előtt árajánlatot kell kérni, pontosan azért, hogy ne érjék váratlan meglepetések az ügyfelet. Az árajánlat védi a megrendelőt a csalásoktól, hiszen hivatkozhat rá és le tudja ellenőrizni is, hogy milyen tételek szerepeltek a listában.

burkolás árakba beletartozik a burkolóanyag mennyisége, a burkolni kívánt felület nagysága alapján. A négyzetméter per anyag árak meghatározása a jellemző. A burkolóanyag mellett a munkaidő és a szolgáltatás díja is beletartozik a végső összegbe. A kiszállási díjakkal is számolni kell általában. Minden megrendelőnek ajánlott figyelni arra is, hogy a megrendelt árajánlat a nettó vagy a bruttó összeget tartalmazza e.

Kérjen árajánlatot az elérhetőségeinken hidegburkolásra!

Profi burkolóProfi burkolóval megakadályozhatja az anyagi károkat. Felejtse el az utólagos javítást, bízza ránk a munkálatokat, keressen bennünket!

Ha burkolásról van szó, egyesek úgy gondolják, hogy szakember nélkül is képesek megoldani a feladatot, azonban ez igencsak kockázatos. Kellő gyakorlat, tapasztalat hiányában sokkal könnyebb hibát véteni, a problémát pedig egy hozzá nem értő gyakran nem veszi azonnal észre. Csak jóval később derülhet ki a baj, amit csak hosszú javításokkal lehet orvosolni. Ilyenkor plusz kiadások is felmerülnek, ez pedig anyagi szempontból is hátrányokat eredményezhet. Amennyiben Ön nem szeretne további költségekkel számolni, bízza inkább profi burkolóra a munkálatokat!

Profi burkolóval az ügyfelek csak spórolhatnak, hiszen nem kell utólag a javításra költeni. Az új burkolatok, anyagok beszerzése további bonyodalmakat is eredményezhet a helyreállítás előtt, rengeteg időt, energiát felemészthet a javítás előkészülete. A kivitelezéshez célszerű már az első perctől kezdve profi burkolót felkérni, így a munkálatok befejezése után az ügyfeleknek nem lesz semmi plusz teendőjük. A profi burkoló mindent megtesz annak érdekében, hogy a megrendelők hosszú éveken át élvezhessék a szép és igényes burkolat látványát.

Mindenképp megéri felkeresnie csapatunkat a burkoláshoz. Kellő tapasztalattal, gyakorlattal rendelkezünk, a legkiválóbb alapanyagokkal dolgozunk, amik szintén hozzájárulnak ahhoz, hogy Önnek ne kelljen utólag a javítással foglalkozni. Sokkal kényelmesebb alternatívát is kínálunk, hiszen a burkolás egy tapasztalatlan személy számára bonyolult és fárasztó lehet. Ameddig Ön a teendőivel foglalkozik, mi újjá varázsoljuk a környezetét.

Profi burkolóval csak jól járhat. Weboldalunkon bővebb információkat is találhat rólunk, szolgáltatásainkról, és korábbi munkáinkról is láthat fotókat. Áraink kedvezőek, a minőségi burkolás bárki számára könnyedén elérhető. Ha kérdései lennének, vagy ránk bízná a kivitelezést, keressen minket a megadott elérhetőségeinken, ahol készséggel állunk az érdeklődők rendelkezésére.

Burkolás Budapesten igényesen, rövid határidővel! 

Burkolás BudapestenBurkolás Budapesten szakszerűen, rövid határidővel. Minőségi munkánkkal otthona szép és igényes lesz, bízza ránk bátran a kivitelezést!

Sok ingatlannal kapcsolatban már nem lehet várni a burkolatok lecserélésére, ugyanis a hiányos, megviselt felületek igencsak lehangoló látványt nyújtanak. Ahhoz, hogy a felújítás után igényes és egységes legyen az összkép, mindenképp szakemberekre kell bízni a munkálatokat. Amennyiben Ön is keres a fővárosban profikat a burkoláshoz, ne kutasson tovább, mert csapatunk a maximumot nyújtja a megrendelőknek! 

Ügyfeleinknek a legjobbat nyújtjuk a munkánk során, a végeredménnyel garantáljuk, hogy elégedett lesz. A szakszerű kivitelezésnek köszönhetően otthona ismét szép és igényes lehet. Nem csupán a minőségért éri meg bennünket választani, hanem a kedvező díjakért is. Budapesten a burkolás áraink lehetővé teszik, hogy megbízható szolgáltatásunk bárki számára könnyedén, anyagi akadályok nélkül elérhető legyen. A munkálatokhoz a legkiválóbb anyagokat használjuk fel, emellett a rövid határidőkre is odafigyelünk.

Melegburkolás

MelegburkolásHa régi PVC-t szeretne felszedetni, és szőnyeg vagy laminált padlóra váltana, esetleg más elképzelései lennének e téren, ez esetben is számíthat ránk, ugyanis melegburkolással is foglalkozunk. Ez óriási előny, hiszen nem kell különböző szakembereket felkeresni a felújítási feladatok elvégzéséhez. Velünk a hideg és melegburkolás Budapesten egyszerűen és gyorsan kivitelezhető, mindenképp megéri a szolgáltatásainkat választani.

Ennél a szolgáltatásunknál is számolhat a korrekt, reális melegburkolás árakkal. Cserébe minőségi munkát végzünk, erről pedig a honlapunkon található referenciaképek is tanúskodnak. Érdemes körbenézni, számos korábbi projektünket megtekintheti, így előzetesen is megbizonyosodhat munkánk magas színvonaláról.

Csapatunk százszázalékban igazodik a megrendelők elképzeléseihez. Bármilyen igényt tudunk teljesíteni, a burkolás kivitelezésének kizárólag az Ön fantáziája szabhat határt. Közreműködésünkkel könnyedén megvalósíthatja álmai otthonát, végre olyan ingatlanban élhet, ami megfelel az elvárásainak.

Fürdőszoba, konyha és nappali burkolás

nappali burkolásA munkálatok során nagyon fontos az alapanyagok körültekintő kiválasztása. Konyha és fürdőszoba burkolásnál például mindenképp olyan megoldásokra van szükség, amik könnyen tisztíthatók, emellett a csúszásmentességet is célszerű előtérbe helyezni. A csúszós burkolatok szinte állandó veszélyt jelentenek, nem érdemes kockáztatni.

nappali burkolás során érdemes magas kopásállósággal rendelkező anyagot választani. Ez az a helyiség, ami központi szerepet tölt be az ingatlanban élők mindennapjaiban, számos fontos esemény történik itt. Ahhoz, hogy az intenzív igénybevételt bírja a burkolat, és évekkel később is szép legyen, mindenképp oda kell figyelni a masszív, strapabíró anyagok beszerzésére.

Bízza ránk bátran a nappali, fürdőszoba, konyha burkolását, legyen Önnek is szép, igényes az otthona! Kedvező burkolás árainkért cserébe valóban színvonalas kivitelezést biztosítunk. Weboldalunkon a referenciáinkon kívül bővebb információkat is találhat rólunk, tevékenységünkről. Ha kérdései lennének, forduljon hozzánk bizalommal a megadott elérhetőségeinken!

 

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax