Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

A teraszok komoly szakértelmet kívánnak, a szakembertől pedig minőségben kifogástalan alapanyagokat és eszközöket. A terasz burkolata ugyanis sokféle hatásnak ki van téve. Amellett, hogy igénybe veszik, bútorokat pakolnak rá, virágcserepeket tologatnak rajta és egyéb módon terhelik, az időjárás, sokszor nagy változékonyságának is ki van téve.

Egy szeszélyes  periódusban, a burkolatnak ki kell bírnia a nagy hőmérséklet különbségeket, a nagyon meleget és a nagyon hideget, csapadékot fagyokat is. A terasz burkolás minősége mindezeket az akadályokat kell, hogy leküzdje. Ha a kivitelezés vagy a terasz felújítás színvonala nem megfelelő az hamarosan kiderül. A burkolat elemei szép lassan elengedik magukat, felválnak, elrepedeznek és eltörnek. Az eredmény nem szép látvány. Kerülje el a terasz burkolással kapcsolatos felesleges kiadásokat, csalódást és bízza szakértőkre a kivitelezést!

A honlapunkon szereplő elérhetőségeink egyikén tájékozódjon a terasz burkolás, illetve a terasz felújítás részleteiről!

Elterjedt vélekedés, hogy a felújítással, építkezéssel kapcsolatos munkák ideális évszaka a tavasz, illetve a nyár. Száraz, meleg időben valóban gyorsabban elkészülnek a szakemberek a kitűzött feladatokkal? A burkolás esetében ez csalóka lehet. 

Vegyünk egy lakásfelújítást, ahol szükség van hideg burkolásra kint és bent is. Első sorban a terasz, a kültéren található felületek vannak kitéve a legmagasabb hőmérsékletnek, ami hatással van a kész munka minőségére. Ha a lakásfelújítást a nyári hónapokra időzítik, számolni kell ezzel a rizikóval is. A problémát a ragasztó jelenti. Se túl magas hőmérsékleten, se túl hidegben nem lehet burkolatot rögzíteni, mert a ragasztó nem tud megfelelően megkötni. A minőségi hiba következménye pedig nem azonnal jelentkezik, hanem akár évek múltán engedi el magát a burkolat.

A lakásfelújítás csak akkor lesz sikeres, ha a ragasztó minden tekintetben megfelel az igényeknek. A hideg burkolás munkáit bízza ránk, újíttassa fel ingatlanát profikkal! Kérjen ajánlatot a megadott elérhetőségeink egyikén!

Itt a szép idő, süt a nap és egyre többször jut eszébe, milyen jó lenne a teraszon sütkérezni, naplementét nézni vagy nyugalomban kávézgatni? A terasza nincs a legjobb állapotban? Repedezett, hiányos burkolata cseppet sem esztétikus látvány? Amellett, hogy csúnya, még veszélyes is egy ilyen teraszon közlekedni, könnyen elvághatja a lábát, balesetet szenvedhet rajta bárki. A terasz burkolás rövid távon megoldást hoz erre a problémára. A  terasz burkolást követően Ön is újra büszke lehet a teraszára és úgy töltheti szabadidejét a verandáján, hogy közben nem kell aggódnia vagy szégyenkeznie miatta!

A  terasz burkolás munkáját bízza ránk, egy olyan profi csapatra, ami a hideg burkolást már nagy tapasztalattal és kimagasló szakértelemmel végzi! Rendelje meg most a felújítást és hamarosan már újra használhatja a teraszt, de megújult külsővel! Garantáljuk, hogy elégedett lesz az új terasszal.

 terasz burkolással kapcsolatban érdeklődjön elérhetőségeinken és kérjen személyre szabott árajánlatot kollégáinktól!

lakasfelujitas burkoloexpress

Elege van az elszürkült falakból, a csepegő csapokból, a recsegő parkettából és a huzatos szobákból? A lakásfelújításra minden lakás tulajdonosnak költenie kell előbb vagy utóbb, de nem mindegy, hogy mire és mennyit.

A lakásfelújítás egyik gyakori része a burkolás. Hideg burkolásra akkor van szükség, ha olyan munkálatokat rendelnek a lakásfelújítás során, mint a padló vagy a fal burkolatainak cseréje, felújítása. A konyhában, fürdőszobában vagy a lakás egyéb helyiségeiben új padlóburkolat vagy csempék is kerülhetnek a falakra. Az új burkolat szebb, komfortosabb, modernebb és nem utolsó sorban az ingatlan értékét is növeli. Nemcsak belső terekben lehet szükség burkolásra, hanem kültéren is, például teraszok esetében.

lakásfelújítás sikerét nagy mértékben meghatározza a burkolás minősége is, aminek esztétikusnak kell lennie és hosszú távon tartósnak is. Ezt nyújtjuk megrendelőinknek, ha hozzánk fordulnak lakásfelújítás ügyében! Kérjen árajánlatot kollégáinktól elérhetőségeinken minőségi felújításra!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax