Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Ahhoz, hogy a terasz az ingatlan egyik legkellemesebb helye legyen, nagyon körültekintőnek kell lenni a kivitelezéskor, különösen a burkolással kapcsolatban. Az elkapkodott, nem átgondolt burkolással károkat lehet okozni, amiket sokszor nehéz kijavítani.

Az egyik leggyakrabban elkövetett hiba a teraszburkolással kapcsolatban, hogy télen, fagyos időszakban vágnak neki a munkálatoknak. Teraszt burkolni csak 5 oC felett ajánlott, hiszen a ragasztó még a megkötés előtt könnyedén megfagyhat, így pedig az anyag nem tud rögzülni a felületen.

A sikeres teraszburkoláshoz fontos még a szakszerű kivitelezés és a professzionális anyagok felhasználása. Megbízhatatlan, sérülékeny burkolólapokkal nem lehet minőségi munkát végezni, hiszen nem képesek ellenállni az extrém hidegnek, napsugárzásnak, így bármikor megrepedhetnek.

Ha Ön inkább szakemberekre bízná a teraszburkolást, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken! Színvonalas, kedvező árú szolgáltatást biztosítunk ügyfeleinknek.

A konyhára már ráfér az újraburkolás, amit nem szeretne saját maga csinálni? Néhányan éreznek magukban elég ügyességet, hogy a konyhaburkolat felrakását egyedül elvégezzék, de ha sima munkát szeretne, inkább bízza ránk a dolgot!

A konyhaburkolást egy felmérés és egy megbeszélés után határidőre elkészítjük, úgy, hogy tökéletesen elégedett lehet majd vele. Kímélje meg magát a plusz költségektől azzal, hogy profikkal végezteti el a konyhaburkolat felrakását, plusz munka és plusz költségek nélkül! Spóroljon időt és csak egyszer végeztesse el a konyhaburkolást anélkül, hogy meg kellene alkudnia a kisebb hibákkal, kompromisszumot kellene kötnie! Mi ügyelünk arra, hogy azt kapja, amit megrendelt a konyhaburkolat esetében is.

Szakembereink igényes és lelkiismeretes munkát végeznek, tegye próbára őket, és használja elégedetten új konyháját! A konyhaburkoláshoz személyre szabott árajánlatát kérje kollégáinktól honlapunkon szereplő elérhetőségeinken!

A lakásfelújításba rengetegen félnek belevágni, ami nem is csoda, hiszen nem csak anyagilag megterhelő, de számtalan addig rejtett hibára derülhet fény, amit orvosolni kell. Sokan elkövetik azt a hibát, hogy az elvégzendő munkákat több cégnek adják feladatául, amiből szinte mindig csak bonyodalom lesz, nem pedig tempós, hatékony munkavégzés.

Érdemesebb a lakásfelújítást egy megbízható cégre bízni, melynek szakértői csapata mindent kézben tud tartani, a már említett munkálatok közbeni rejtett hibák kijavításával együtt. Nagy előny, ha a kivitelező cég rendelkezik beszállítói kapcsolatokkal, így nem ránk hárul az anyagbeszerzés terhe sem, arról nem is beszélve, hogy ők kedvezőbb áron juthatnak hozzá, így mi is sokat spórolhatunk.

Cégünk minden fentebb felsorolt kritériumnak megfelel így, ha minket bíz meg a lakásfelújítással, garantáltan elégedett lesz a végeredménnyel! Ismerje meg referenciamunkáinkat, győződjön meg róla a saját szemével, ha pedig elnyerték a tetszését, keressen minket elérhetőségeinken!

Szabadidőnk jelentős részét a nappaliban töltjük, akár egyedül akár családunk és barátaink társaságában, sok fáradsággal és még több pénzzel kialakítva a tökéletes helyiséget. Éppen ezért a nappali burkolás nagy szakértelmet és odafigyelést kíván. Mint mindenhol máshol, a nappaliban végrehajtandó burkolási munkálatok is a tervezéssel kezdődnek.

A nappali burkolásánál számtalan típusú és stílusú anyagban gondolkodhatunk, az egyedi elképzeléseknek semmi sem szab határt. A különböző színek és textúrák precíz összeválogatásával sokkal izgalmasabbá tehetjük a teret, de mindig jó, ha van konkrét kialakult elképzelésünk, amit követni tudunk az egész házban. Nem mindig érdemes az aktuális trendek szerint alakítani a tereket, hiszen azok gyorsan változnak, jobb választás a klasszikus elemeket vegyíteni a saját ízlésünkkel.

Felújításba vagy építkezésbe fogna? Bízza ránk a nappali burkolást! Összeszokott csapatunkban és több éves tapasztalatunkban nem fog csalódni! Kérdés esetén és árajánlatért is bátran keressen minket a közzétett elérhetőségeinken!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax