Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Áraink

 

Hogy tudjon előre kalkulálni!

Felhívnjuk a figyelmét, hogy áraink tájékoztató jellegel vannak feltüntetve és a helyszíni felmérést követően változhatnak!

Áraink a nettó munkadíjat tartalmazzák!


Burkolás:

 Normál fal és padló burkolás
 6500 Ft/m2
 Diagonál fal és padló burkolás
 7000 Ft/m2
 Lépcső  (1 méterig)
 8500 Ft/fm
 Lábazat 
 1900 Ft/fm
 Gyári lábazat
 1500 Ft/fm
 Lépcsőkísérő lábazat
 2000 Ft/fm
 Aljzatkiegyenlítés
 1800 Ft/m2
 Vízzáró szigetelés (folyékony fólia) 
 1800 Ft/m2
 Hajlaterősítő szalag
 800 Ft/fm
 Kádfalazás 
 20000 Ft/db
 Zuhanytálca falazás 
 15000 Ft/db
 Szilikonozás
 850 Ft/fm
 Bontás
 3500 Ft/m2
 
Egyéb Y-Tong munkák ára, a helyszíni megbeszélés után adható meg.
 

Homlokzati hőszigetelő rendszer készítése:
 
 Szigetelés ragasztása, hálózás, színezés 3 méter ereszmagasságig
 8500 Ft/m2
 Szigetelés ragasztása, hálózás, színezés 3 méterereszmagasság felett, 7 méter magasságig
 9500 Ft/m2+állványozás
 Hálózás és színezés
 5500 Ft/m2
 Ablakkáva, díszspaletta kiragasztása
 550 Ft/fm
 Lábazati szigetelés, hálózás és gránit műgyantaszínezés
 2200 Ft/m2
 
 A felületkiszámítás után a nyílászárók összterülete kivonásra kerül
 
 
Festés és gipszkartonozás:
 
 Diszperziós festés (1 réteg)
 650 Ft/m2
 Glettelés (1 réteg)
 450 Ft/m2
 Gipszkartonozás ragasztással
 2250 Ft/m2
 Gipszkartonozás profillal (sík, nem tagolt felület)
 2500 Ft/m2
 Nikecell stukkók ragasztása (5cm díszcsíkig)
 1100 Ft/fm
 Akryl repedésgátló
 350 Ft/fm
 
Komplett generálkivitelezés (4 családos társasházig)
 
Téglaházak kivitelezését is vállajuk, 145.000ft+ÁFA-tól. Bővebb felvilágosításért az elérhetőségeken!
Családi házak tervezését, engedélyeztetési tervig nettó 3000ft/m2 ártól vállajuk.
 
Amennyiben kész tervrajz áll a rendelkezésre, kérjük küldje el számunkra és be árazzuk.
 
 

A burkolás árakról – velünk jól jár!

A burkolás árakról – velünk jól jár!Szeretne olyan szakembereket hívni az otthonába, akik nem csak megbízhatóak, precíz munkát végeznek, de még a burkolás árak sem szöknek náluk az égbe? Akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot!

Igyekeztünk olyan burkolás árakat meghatározni árlistánkban, amelyek reálisan fedik azt az energia befektetést, ami a munka elvégzéséhez szükséges. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, nem csak akkor, ha ránéznek az elkészült burkolatra, hanem akkor is, amikor a számlát tartják a kezükben. A burkolás árakat éppen ezért osztottuk szét különféle részfeladatokra, hiszen egy átlagot számolva nem biztos, hogy Ön jól járna. A weboldalunkon feltüntetett listában tételesen ellenőrizheti, hogy milyen típusú munkáért milyen árra számíthat!

Ne feledje, ha szeretné, hogy a végeredményben ne legyen kivetnivaló, tartós és szép megoldással gazdagodjon, és közben burkolás árakkal is jól járjon, akkor hozzánk érdemes fordulnia! Kollégáink várják jelentkezését, hogy elvégezhessük a munkát!

 

Burkoló szakembert keres? – A minőségi munkát kedvező áron biztosítjuk!

Burkoló szakembert keres? – A minőségi munkát kedvező áron biztosítjuk!Ha éppen otthona felújítása előtt áll, és olyan szakembereket keres, akik gondos, körültekintő munkát végeznek a burkolás terén, mindezt elérhető áron, ne kutasson tovább, keressen minket bizalommal!

A burkolás árakat több éves tapasztalat alapján alakítottuk ki, természetesen ügyfeleink igényeit figyelembe véve, így biztos lehet abban, hogy reális költséggel számolunk az árajánlatok során. Tisztába vagyunk azzal, hogy a szakemberek többsége hajlamos elszállni az árakkal, és bizonyos esetekben akár váratlan többletköltséget is felszámolhatnak az ügyfeleknek, ami komoly konfliktusokhoz is vezethet. 

Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések, plusz költségek, ugyanis a burkolás árak kialakítása során beleszámolunk minden körülményt, ami befolyásolhatja a munkafolyamatot!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfelek a pénzükért cserébe minőségi szolgáltatásra tartanak igényt, ami teljesen jogos elvárás, így ezt szem előtt tartva végezzük burkolási feladatainkat.  Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mi befolyásolja a csempeburkolás árakat?

Mi befolyásolja a csempeburkolás árakat? Manapság, ha az emberek az ingatlanjuk kapcsán szeretnének igénybe venni csempeburkolási szolgáltatást, tapasztalhatják, hogy ez különböző árkategóriákban érhető el. Ezt a különbséget nem mindenki tudja azonnal értelmezni, azonban mi ebben is igyekszünk segítő kezet nyújtani annak érdekében, hogy könnyedén átláthassa a csempeburkolási árakat, és így ne érhesse semmilyen kellemetlen meglepetés.

Értelemszerűen a csempeburkolás árakat elsősorban a munka mennyisége határozza meg. Minél nagyobb a felület, annál mélyebben kell a pénztárcába nyúlni. Ehhez az anyagköltség és a munkadíj is társul, azonban bizonyos helyzetekben egyedi árakon dolgoznak a szakemberek, így akár rendkívül kedvezményessé is válhat a csempeburkolás ára.

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, ezért a csempeburkolás árakat igyekeztünk kedvezően kialakítani, így bárki számára elérhetőek a szolgáltatásaink. Ha szeretné igénybe venni kollégáink szakértelmét, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Burkolás árainkkal könnyedén tervezhet!

Burkolás árainkkal könnyedén tervezhet!Ha a lakásfelújítás során burkolásra is szükség van, tapasztalhatják az érdeklődők, hogy az ezzel foglalkozó vállalkozások a szolgáltatást különböző árkategóriában kínálják. Minden cégnek megvan a saját rendszere a burkolás árakat illetően, így nekünk is. Burkolás árainkat igyekeztük ügyfélcentrikusan kialakítani, ezáltal a bennünket megbízó ügyfeleket semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti az anyagiak rendezésekor.

Burkolás árainkat a négyzetméterek és a felülettípusok határozzák meg főként. Ez mindenképp az ügyfél előnyére válik, ugyanis ebben a formában egyszerűen kiszámolhatja már előre a költségeket, ennek köszönhetően a felújítás esetén sokkal kiszámíthatóbbak a kiadások. Burkolás árainkkal könnyedén tervezhetnek ügyfeleink, ami elengedhetetlen egy ingatlan munkálatait illetően, hiszen csak váratlan költségek nélkül lehet időben befejezni az építkezést.

Ha további kérdései lennének a burkolás árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax