Facebook
Google+
Twitter
@BurkolasExpress Tweetjei
Flickr
Youtube
Blogger
Blogger
Blogger

Áraink

 

Hogy tudjon előre kalkulálni!

Felhívnjuk a figyelmét, hogy áraink tájékoztató jellegel vannak feltüntetve és a helyszíni felmérést követően változhatnak!

Áraink a nettó munkadíjat tartalmazzák!


Burkolás:

 Normál fal és padló burkolás
 5000 Ft/m2
 Diagonál fal és padló burkolás
 5500 Ft/m2
 Lépcső  (1 méterig)
 6000 Ft/fm
 Lábazat 
 1400 Ft/fm
 Gyári lábazat
 1200 Ft/fm
 Lépcsőkísérő lábazat
 1800 Ft/fm
 Aljzatkiegyenlítés
 1300 Ft/m2
 Vízzáró szigetelés (folyékony fólia) 
 1300 Ft/m2
Hajlaterősítő szalag
 750 Ft/fm
 Kádfalazás 
 15000 Ft/db
 Zuhanytálca falazás 
 8500 Ft/db
 Szilikonozás
 550 Ft/fm
 Bontás
 2500 Ft/m2
 
Egyéb Y-Tong munkák ára, a helyszíni megbeszélés után adható meg.
 

Homlokzati hőszigetelő rendszer készítése:
 
 Szigetelés ragasztása, hálózás, színezés 3 méter ereszmagasságig
 8500 Ft/m2
 Szigetelés ragasztása, hálózás, színezés 3 méterereszmagasság felett, 7 méter magasságig
 9500 Ft/m2+állványozás
 Hálózás és színezés
 5500 Ft/m2
 Ablakkáva, díszspaletta kiragasztása
 550 Ft/fm
 Lábazati szigetelés, hálózás és gránit műgyantaszínezés
 2200 Ft/m2
 
 A felületkiszámítás után a nyílászárók összterülete kivonásra kerül
 
 
Festés és gipszkartonozás:
 
 Diszperziós festés (1 réteg)
 650 Ft/m2
 Glettelés (1 réteg)
 450 Ft/m2
 Gipszkartonozás ragasztással
 2250 Ft/m2
 Gipszkartonozás profillal (sík, nem tagolt felület)
 2500 Ft/m2
 Nikecell stukkók ragasztása (5cm díszcsíkig)
 1100 Ft/fm
 Akryl repedésgátló
 350 Ft/fm
 
Komplett generálkivitelezés (4 családos társasházig)
 
Téglaházak kivitelezését is vállajuk, 145.000ft+ÁFA-tól. Bővebb felvilágosításért az elérhetőségeken!
Családi házak tervezését, engedélyeztetési tervig nettó 3000ft/m2 ártól vállajuk.
 
Amennyiben kész tervrajz áll a rendelkezésre, kérjük küldje el számunkra és be árazzuk.
 
 

A burkolás árakról – velünk jól jár!

A burkolás árakról – velünk jól jár!Szeretne olyan szakembereket hívni az otthonába, akik nem csak megbízhatóak, precíz munkát végeznek, de még a burkolás árak sem szöknek náluk az égbe? Akkor érdemes felvennie velünk a kapcsolatot!

Igyekeztünk olyan burkolás árakat meghatározni árlistánkban, amelyek reálisan fedik azt az energia befektetést, ami a munka elvégzéséhez szükséges. Számunkra fontos, hogy ügyfeleink elégedettek legyenek, nem csak akkor, ha ránéznek az elkészült burkolatra, hanem akkor is, amikor a számlát tartják a kezükben. A burkolás árakat éppen ezért osztottuk szét különféle részfeladatokra, hiszen egy átlagot számolva nem biztos, hogy Ön jól járna. A weboldalunkon feltüntetett listában tételesen ellenőrizheti, hogy milyen típusú munkáért milyen árra számíthat!

Ne feledje, ha szeretné, hogy a végeredményben ne legyen kivetnivaló, tartós és szép megoldással gazdagodjon, és közben burkolás árakkal is jól járjon, akkor hozzánk érdemes fordulnia! Kollégáink várják jelentkezését, hogy elvégezhessük a munkát!

 

Burkoló szakembert keres? – A minőségi munkát kedvező áron biztosítjuk!

Burkoló szakembert keres? – A minőségi munkát kedvező áron biztosítjuk!Ha éppen otthona felújítása előtt áll, és olyan szakembereket keres, akik gondos, körültekintő munkát végeznek a burkolás terén, mindezt elérhető áron, ne kutasson tovább, keressen minket bizalommal!

A burkolás árakat több éves tapasztalat alapján alakítottuk ki, természetesen ügyfeleink igényeit figyelembe véve, így biztos lehet abban, hogy reális költséggel számolunk az árajánlatok során. Tisztába vagyunk azzal, hogy a szakemberek többsége hajlamos elszállni az árakkal, és bizonyos esetekben akár váratlan többletköltséget is felszámolhatnak az ügyfeleknek, ami komoly konfliktusokhoz is vezethet. 

Nálunk nincsenek kellemetlen meglepetések, plusz költségek, ugyanis a burkolás árak kialakítása során beleszámolunk minden körülményt, ami befolyásolhatja a munkafolyamatot!

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az ügyfelek a pénzükért cserébe minőségi szolgáltatásra tartanak igényt, ami teljesen jogos elvárás, így ezt szem előtt tartva végezzük burkolási feladatainkat.  Bátran vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Mi befolyásolja a csempeburkolás árakat?

Mi befolyásolja a csempeburkolás árakat? Manapság, ha az emberek az ingatlanjuk kapcsán szeretnének igénybe venni csempeburkolási szolgáltatást, tapasztalhatják, hogy ez különböző árkategóriákban érhető el. Ezt a különbséget nem mindenki tudja azonnal értelmezni, azonban mi ebben is igyekszünk segítő kezet nyújtani annak érdekében, hogy könnyedén átláthassa a csempeburkolási árakat, és így ne érhesse semmilyen kellemetlen meglepetés.

Értelemszerűen a csempeburkolás árakat elsősorban a munka mennyisége határozza meg. Minél nagyobb a felület, annál mélyebben kell a pénztárcába nyúlni. Ehhez az anyagköltség és a munkadíj is társul, azonban bizonyos helyzetekben egyedi árakon dolgoznak a szakemberek, így akár rendkívül kedvezményessé is válhat a csempeburkolás ára.

Mivel fontosak számunkra az ügyfelek, ezért a csempeburkolás árakat igyekeztünk kedvezően kialakítani, így bárki számára elérhetőek a szolgáltatásaink. Ha szeretné igénybe venni kollégáink szakértelmét, keressen minket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Burkolás árainkkal könnyedén tervezhet!

Burkolás árainkkal könnyedén tervezhet!Ha a lakásfelújítás során burkolásra is szükség van, tapasztalhatják az érdeklődők, hogy az ezzel foglalkozó vállalkozások a szolgáltatást különböző árkategóriában kínálják. Minden cégnek megvan a saját rendszere a burkolás árakat illetően, így nekünk is. Burkolás árainkat igyekeztük ügyfélcentrikusan kialakítani, ezáltal a bennünket megbízó ügyfeleket semmilyen kellemetlen meglepetés nem érheti az anyagiak rendezésekor.

Burkolás árainkat a négyzetméterek és a felülettípusok határozzák meg főként. Ez mindenképp az ügyfél előnyére válik, ugyanis ebben a formában egyszerűen kiszámolhatja már előre a költségeket, ennek köszönhetően a felújítás esetén sokkal kiszámíthatóbbak a kiadások. Burkolás árainkkal könnyedén tervezhetnek ügyfeleink, ami elengedhetetlen egy ingatlan munkálatait illetően, hiszen csak váratlan költségek nélkül lehet időben befejezni az építkezést.

Ha további kérdései lennének a burkolás árakkal kapcsolatban, keressen bennünket bizalommal elérhetőségeink valamelyikén!

Hungarian Albanian Bulgarian Croatian Czech Danish Dutch English French German Greek Italian Norwegian Polish Slovak Slovenian Spanish Swedish

Partnereink

Mapei
Murexin
Tomecanic
Baumax